Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

Theo iz Twentea.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted
Pa dobro, to je relativno ok zamena za Teveza.
eventualno moze da vezuje pertle tevezu
Posted

Ух то им је добар потез, гледао тог Јансена неколико пута у њиховој лиги, прилично доминантан играч.

Posted
eventualno moze da vezuje pertle tevezu
Relativno ok meni :D
Posted

Ne valja Aguero? :unsure: Koga bi umesto njega trebalo da dovedu? (ako su već prinudjeni da jure zamenu za Teveza)

Posted

Ma kakav Aguero on je obican balvan.

Posted

daleko od toga da je balvan ali je prilicno precenjen, imho, s obzirom da se godinama pominje da bi mogao da ode iz Madrida za 40-50 mil evra... decko, bratbratu, vredi 15-ak miliona u vrh glave... da, i Carlitos je igracina za njega...

Posted

ih, kakvi su igraci zimus placani po 20 miliona i vise, atletico bi mogao na agueru da uzme 80

Posted (edited)

Jedna losa sezona Atletika i odmah je Aguero balvan i precenjen. Jedna solidna polusezona Njukasla i Kerol je kralj fudbala.edit: I onaj balvan Forlan, al' ga kenjalo na SP, nezapamceno.

Edited by casperbgd
Posted

Za Forlana objektivno postoji realna mogucnost da partije sa SP-a nece ponoviti, ali svako podcenjivanje Aguera je smesno. Perspektivniji napadac tesko da postoji.

Posted

Moj komentar vezan za Aguera je sarkastican. Koji sve igraci ovde nisu proglasavani balvanima to je strasno.

Posted (edited)

@ Casper: vrati se par postova unazad i procitaj polako ono sto sam napisao, mozda shvatis sustinu...ako nisi skontao ponovicu: Aguero je precenjen u smislu da nije na nivou Teveza, Ville i slicnih igraca, a cena mu je otprilike ista...a ubacivanje Forlana (majstora fudbala i jednog od meni gotivnijih igraca) i Carrolla (ciji transfer ne vredi komentarisati) u ovu diskusiju je smesno, najblaze receno...@ kralj: perspektivan je vec 5 godina... da ne bih bio pogresno shvacen, Aguero je svakako dobar igrac ali NIJE u rangu najboljih napadaca, just my opinion and point...

Edited by Sundance Kid
Posted

aguero je i znacajno mladji od teveza i ville. a tevez uz to ima i istoriji problematicnog ponasanja [mozda ne skandaloznog, ali cini mi se da mu je svaki klub u kojem je bio vrlo brzo dosadio i da je vrlo brzo trazio da ide negdje drugo]. kad smo kod njega, pominje se povratak u bocu, mada nesto sumnjam da je to realno.anyhoo, aguero izjavio da ostaje u spaniji, ali da ne zeli da ide u real. nije tesko pogoditi gdje ide...

Posted (edited)

ok, I stand corrected, Villa je zbog godina los primer... moja poenta je da bih te pare pre potrosio na Cavanija ili Alexisa Sancheza npr. koji su i bolji i perspektivniji igraci od Kuna...

Edited by Sundance Kid