May 5, 201113 yr nisam najbolje shvatio, o kojoj utakmici uopste pricate? :)Vidiš da su ovi sa crno-bele strane brda odmah ukapirali.
May 5, 201113 yr pretpostavljao sam da je to to, ali nisam vidjeo da se igdje konkretno pominje koja je utakmica u pitanju. a i mislio sam da je bender pogodio stativu :)@posrbicanisam siguran, ali mislim da moze da dodje samo jedan stranac iz inostranstva, jedino nema ogranicenja za one koji vec igraju u italiji. ali nisam skroz siguran za to.
May 6, 201113 yr Pao Keka u Brazilu, od koga ce se sad kupovati belo roblje?Verovatno je isao da gleda buduce akvizicije Edited May 6, 201113 yr by kud u maglu Simovicu
May 6, 201113 yr Pao Keka u Brazilu, od koga ce se sad kupovati belo roblje?Verovatno je isao da gleda buduce akvizicijeKeka je već neko vreme bio tamo.
May 7, 201113 yr jel valja cemu Alexis Sánchez?¿ navodno krenuli pregovori s Barsom.Zmaj. Pravi igrac za Barsu.
May 8, 201113 yr Zmaj. Pravi igrac za Barsu.ke vidimo, izgleda da se tuku on i Rossi za isto mesto.da, sahin od sutra Realov, sledeci je Altintop.
May 8, 201113 yr ke vidimo, izgleda da se tuku on i Rossi za isto mesto.Poziciju na klupi?Sancez ce sigurno kostati 20M.
May 8, 201113 yr sanchez je strasan igrac. voli malo da se zaigra, ali svejedno, odlican je. s tim sto mislim da ga udinese cijeni nekih 30 miliona