Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted
Pour sa première titularisation, il inscrit 2 buts en coupe UEFA (ancien nom de la Ligue Europa) face au FK Étoile rouge de Belgrade.
Tek sada vidjeh. Na prvoj utakmici dao je dva gola. :lol:
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted
Pa nije da je to Realov ekskluzivitet. Barsa gusi Krkica, Mancester Bebea, Bajern Krosa... Odgovor si delimicno i sam dao. Pedro Leon je momentalno igrac za Atletiko. Nije za Real. Nema tu neke mudrosti.
Amin
Posted
Tek sada vidjeh. Na prvoj utakmici dao je dva gola. :lol:
I to drugi u 94min na asistenciju Bisevca (i nista od proljeca u evropi)! Eto opet ce saradjivati u PSG... :)
Posted

Jebo mu pas mater bas angry.gif borris mucki provokator :fantom:

Posted (edited)

najgori momenat u mom navijackom zivotu. ne znam zasto. bolnije od mash verone.jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepeca

Edited by nemoderisani
Posted
Pa nije da je to Realov ekskluzivitet. Barsa gusi Krkica, Mancester Bebea, Bajern Krosa... Odgovor si delimicno i sam dao. Pedro Leon je momentalno igrac za Atletiko. Nije za Real. Nema tu neke mudrosti.
naravno da nema mudrosti, niko te igrace nije zarobio u realu ili barseloni. ja samo kazem da je steta sto takvi talenti idu u ekipe gdje nece imati prostora. s tim sto nije bas isti slucaj recimo krkica i pedra leona - krkic je imao solidnu kolicinu prostora u barsi, nije ga iskoristio. uz to, real je generalno vise nego iko sklon gomilanju kvalitetnih igraca sto neminovno dovodi do gusenja
Posted
najgori momenat u mom navijackom zivotu. jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepeca
+1
Posted

izgleda da je milan sve dogovorio sa gansom iz santosa, i taiwom iz marseilla. josh ranije su dogovorili i prelazak mexesa. navodno im je sledeci cilj - robben

Posted (edited)

Taiwo u Milan? why oh why??? :isuse:

Edited by assück
Posted

Remont ide bolje nego sto sam ocekivao. Ganso ima perspektive da postane vrlo opak igrac, a poceli su i da zamenjuju dede u ekipi. Ne znam samo sto ce im Roben.

Posted
Taiwo u Milan? why oh why??? :isuse:
Pa da pjeva covjek. Kazu da lijepo pjeva.Nepogrijesivo izvodi penale, odlicna investicija za Milan.
Posted

normalno je da likuješ, vama će da svane.

Posted

ja cuh da ce u Real, mada koga vec sve ne stavljaju, vec ih je jedno tridesetak.

Posted
najgori momenat u mom navijackom zivotu. ne znam zasto. bolnije od mash verone.jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepeca
Bogami, mrtva trka sa MashomGde te dve tekme nadje, upropasti mi dan angry.gif