May 3, 201113 yr Pour sa première titularisation, il inscrit 2 buts en coupe UEFA (ancien nom de la Ligue Europa) face au FK Étoile rouge de Belgrade.Tek sada vidjeh. Na prvoj utakmici dao je dva gola.
May 3, 201113 yr Pa nije da je to Realov ekskluzivitet. Barsa gusi Krkica, Mancester Bebea, Bajern Krosa... Odgovor si delimicno i sam dao. Pedro Leon je momentalno igrac za Atletiko. Nije za Real. Nema tu neke mudrosti.Amin
May 3, 201113 yr Tek sada vidjeh. Na prvoj utakmici dao je dva gola. I to drugi u 94min na asistenciju Bisevca (i nista od proljeca u evropi)! Eto opet ce saradjivati u PSG... :)
May 3, 201113 yr najgori momenat u mom navijackom zivotu. ne znam zasto. bolnije od mash verone.jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepeca Edited May 3, 201113 yr by nemoderisani
May 3, 201113 yr Pa nije da je to Realov ekskluzivitet. Barsa gusi Krkica, Mancester Bebea, Bajern Krosa... Odgovor si delimicno i sam dao. Pedro Leon je momentalno igrac za Atletiko. Nije za Real. Nema tu neke mudrosti.naravno da nema mudrosti, niko te igrace nije zarobio u realu ili barseloni. ja samo kazem da je steta sto takvi talenti idu u ekipe gdje nece imati prostora. s tim sto nije bas isti slucaj recimo krkica i pedra leona - krkic je imao solidnu kolicinu prostora u barsi, nije ga iskoristio. uz to, real je generalno vise nego iko sklon gomilanju kvalitetnih igraca sto neminovno dovodi do gusenja
May 3, 201113 yr najgori momenat u mom navijackom zivotu. jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepeca+1
May 4, 201113 yr izgleda da je milan sve dogovorio sa gansom iz santosa, i taiwom iz marseilla. josh ranije su dogovorili i prelazak mexesa. navodno im je sledeci cilj - robben
May 4, 201113 yr Remont ide bolje nego sto sam ocekivao. Ganso ima perspektive da postane vrlo opak igrac, a poceli su i da zamenjuju dede u ekipi. Ne znam samo sto ce im Roben.
May 4, 201113 yr Taiwo u Milan? why oh why??? Pa da pjeva covjek. Kazu da lijepo pjeva.Nepogrijesivo izvodi penale, odlicna investicija za Milan.
May 4, 201113 yr najgori momenat u mom navijackom zivotu. ne znam zasto. bolnije od mash verone.jebem ti piksija kovacevica i tog malog kepecaBogami, mrtva trka sa MashomGde te dve tekme nadje, upropasti mi dan