Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted
Tores nije u Londonu! Pregovori i dalje otvoreni. Izgleda da ce morati da se otvore za jednog igraca u CFC. Seb Larson trazen od man Citija - na pozajmicu :lol:
Ali je zato Payet u Parizu (jos nije potpisao) :P
Posted

1452: BBC Radio 5 live senior football reporter Ian Dennis has heard that Liverpool HAVE made a second offer for Newcastle striker Andy Carroll.

Posted

The Editor: Reports are emerging that Liverpool have agreed a £35million fee with Newcastle for Andy Carroll. Nothing confirmed as yet but we'll bring you more as we get it. Follow me on Twitter - @skysportsed

Posted

Britanski mediji su prevazišli sebe. Sad javljaju da Torresov agent zahteva mesto u nekoj elitnoj londonskoj školi za svoja dva sina. Čovek ima ćerku od godinu dana, i pre mesec i kusur mu se rodio sin. Zaključak Guardiana: "So, he's planning to be with Chelsea for the rest of his career, obviously." :lol::Hail:

Posted
The Editor: Reports are emerging that Liverpool have agreed a £35million fee with Newcastle for Andy Carroll. Nothing confirmed as yet but we'll bring you more as we get it. Follow me on Twitter - @skysportsed
To je više nego što je Barselona platila za Vilju :isuse:
Posted
:lol::Hail: Mislio sam da od Benta nema dalje, ali ovaj Liverpul je 1 čista pobeda od ekipe.
Posted
Taman tako...Bolje sacekati do ljeta bez Toresa no dati sad 35mil na Kerola.
Posted

Prevazisli bi sebe da su prodali Toresa za 50 i onda za istu sumu doveli Carrolla :lol: Mada nisu ni ovako daleko...

Posted

a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 puta

Posted
a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 puta
Ne smeta mi kad drugi to rade, ali moj Liverpul... :(
Posted (edited)
Braaaate, negde pročitah da ako se ovo ostvari Endi jebeni Kerol će postati 8. najplaćeniji igrač svih vremena. Ipak je ovo novi nivo... Edited by bob loblaw
Posted
svejedno je smijesno, koliko god puta da se desi35 miliona, i to funti :isuse::lol:
Posted

Koliko su ono Engleski klubovi bili u minusu prosle godine?Ovim tempom im je samo nebo (i bankrot) granica.