January 31, 201114 yr Tores nije u Londonu! Pregovori i dalje otvoreni. Izgleda da ce morati da se otvore za jednog igraca u CFC. Seb Larson trazen od man Citija - na pozajmicu Ali je zato Payet u Parizu (jos nije potpisao) :P
January 31, 201114 yr 1452: BBC Radio 5 live senior football reporter Ian Dennis has heard that Liverpool HAVE made a second offer for Newcastle striker Andy Carroll.
January 31, 201114 yr The Editor: Reports are emerging that Liverpool have agreed a £35million fee with Newcastle for Andy Carroll. Nothing confirmed as yet but we'll bring you more as we get it. Follow me on Twitter - @skysportsed
January 31, 201114 yr Britanski mediji su prevazišli sebe. Sad javljaju da Torresov agent zahteva mesto u nekoj elitnoj londonskoj školi za svoja dva sina. Čovek ima ćerku od godinu dana, i pre mesec i kusur mu se rodio sin. Zaključak Guardiana: "So, he's planning to be with Chelsea for the rest of his career, obviously."
January 31, 201114 yr The Editor: Reports are emerging that Liverpool have agreed a £35million fee with Newcastle for Andy Carroll. Nothing confirmed as yet but we'll bring you more as we get it. Follow me on Twitter - @skysportsed To je više nego što je Barselona platila za Vilju
January 31, 201114 yr To je više nego što je Barselona platila za Vilju Mislio sam da od Benta nema dalje, ali ovaj Liverpul je 1 čista pobeda od ekipe.
January 31, 201114 yr To je više nego što je Barselona platila za Vilju Taman tako...Bolje sacekati do ljeta bez Toresa no dati sad 35mil na Kerola.
January 31, 201114 yr Author Prevazisli bi sebe da su prodali Toresa za 50 i onda za istu sumu doveli Carrolla Mada nisu ni ovako daleko...
January 31, 201114 yr a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 puta
January 31, 201114 yr a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 putaNe smeta mi kad drugi to rade, ali moj Liverpul... :(
January 31, 201114 yr a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 putaBraaaate, negde pročitah da ako se ovo ostvari Endi jebeni Kerol će postati 8. najplaćeniji igrač svih vremena. Ipak je ovo novi nivo... Edited January 31, 201114 yr by bob loblaw
January 31, 201114 yr a i vi ceo dan ko da prvi put vidite kako englezi domace igrace preplacuju 2 do 3 putasvejedno je smijesno, koliko god puta da se desi35 miliona, i to funti
January 31, 201114 yr Koliko su ono Engleski klubovi bili u minusu prosle godine?Ovim tempom im je samo nebo (i bankrot) granica.