Jump to content

Transferi

Featured Replies

Najviše volim ove što se sami nude. "Pouzdani izvori unutar kluba zvani Adel Taarabt tvrde da..." I onda mu kao skoči cena, šta li.Pominjali su i u vezi sa Liverpulom. Meni se više sviđa Hazard, ako mogu da biram...

Taarabt beše onaj novi Zidan™ iz Totenhema što na kraju i ne ispade baš neki Zidan?Pustili su ga u Čempionšip, a sad ga traži Junajted? Jel se to najzad prozidanisao ili još jedan Bebe/Obertan u najavi?

Taarabt nema mnogo veze sa Zidanom, više je Perica Ognjenović i po poziciji (levi pimpler) i po činjenici da je večiti talenat koga čega karijera u marokanskom ekvivalentu FK Jagodina.

uh, uh, al napljuva decka... ne znam dal je bas za manu al u onih par utakmica u kojima sam ga gledao, bio je bar 3 klase iznad svih ostalih na terenu. i igrao je po sredini a ne levo.

Hammers seal Keane dealKeane, Ba, Obinna, Cole, Piquionne... odlican napad ima West Ham sad, jos samo odbranu da dovedu u red...

@BB: Ma nemam ja ništa protiv njega, ali računam da je Championship pravi nivo. Tamo je i 1 Beckford bio dominantan.(I nisam mislio bukvalno "levi pimpler" nego ono, mali, prodoran, dribler, sebičan, ne zna di tera, itd.)@Sundance: I ko tu treba da startuje u napadu, Cole i Piquionne? Obinna je povređen ili u čemu je stvar?

Edited by Weenie Pooh

@Sundance: I ko tu treba da startuje u napadu, Cole i Piquionne? Obinna je povređen ili u čemu je stvar?
Danas je uvalio tri.
@Sundance: I ko tu treba da startuje u napadu, Cole i Piquionne? Obinna je povređen ili u čemu je stvar?
Obinna ce verovatno na levo krilo, gde njegova brzina i tehnika mogu da dodju do izrazaja (slabiji je finiser), a i Robbie Keane i Demba Ba mogu povucenije da odigraju... inace, Grantova omiljena formacija je 4-3-3 sto znaci da ce se njih petorica rotirati za ta 3 mesta u napadu, a neko od klupskih talenata (Hines, Sears, Nouble) ce na pozajmicu u Championship... ---------------------GreenJacobsen Tomkins Upson Bridge ----------------------Parker ----------O`Neil -------- Noble ------Keane ----------------Obinna (Ba) --------------Piquionne (Cole)ovako bi trebalo da izgleda najbolji tim WHU-a trenutno, Da Costa, Hitzlsperger i Collison su povredjeni...

Edited by Sundance Kid

Uh, 1 Robbie Keane na krilu, žmarci me prođu... probao je to Benitez onomad, i brzo se predomislio.Kažu da je Liverpool podigao ponudu za Adama na 8 miliona, ali da je cena skočila na 16. Miliona. Funti sterlinga. Za Čarli Adama. :isuse:(Ostrvske Baba Vange tvrde da je to zato što ga neko hoće na leto kao naslednika Scholesa...)

Uh, 1 Robbie Keane na krilu, žmarci me prođu... probao je to Benitez onomad, i brzo se predomislio.
dobro, ova formacija moze da se pretvori i u 4-4-2 gde bi O`Neil isao na desno krilo, Obinna na levo, a Keane u napad... tako nesto cesto praktikuje Izraelac...
Obinna ce verovatno na levo krilo, gde njegova brzina i tehnika mogu da dodju do izrazaja (slabiji je finiser), a i Robbie Keane i Demba Ba mogu povucenije da odigraju... inace, Grantova omiljena formacija je 4-3-3 sto znaci da ce se njih petorica rotirati za ta 3 mesta u napadu, a neko od klupskih talenata (Hines, Sears, Nouble) ce na pozajmicu u Championship... ---------------------GreenJacobsen Tomkins Upson Bridge ----------------------Parker ----------O`Neil -------- Noble ------Keane ----------------Obinna (Ba) --------------Piquionne (Cole)ovako bi trebalo da izgleda najbolji tim WHU-a trenutno, Da Costa, Hitzlsperger i Collison su povredjeni...
Imam nekoliko amandmana. Za pocetak, Jacobsen je smesan igrac, Parker na zadnjem veznom je blasfemija, O'Neila precenjujes (meni ne bi igrao u 11). U stvari, 4-4-2 je najbolja varijanta, gde bi Cole i Keane cinili napadacki tandem.Keane je pravo pojacanje, za razliku od ostalih polutana. Ipak, ja sam i dalje ubedjen da ispadamo.
Imam nekoliko amandmana. Za pocetak, Jacobsen je smesan igrac, Parker na zadnjem veznom je blasfemija, O'Neila precenjujes (meni ne bi igrao u 11). U stvari, 4-4-2 je najbolja varijanta, gde bi Cole i Keane cinili napadacki tandem.Keane je pravo pojacanje, za razliku od ostalih polutana. Ipak, ja sam i dalje ubedjen da ispadamo.
amandmani su ti okay ali da obrazlozim: Jacobsen je sasvim pristojan bek, svakako bolji defanzivac od Fauberta... za Parkera si u pravu, bolji je od Noblea kad su u pitanju izleti napred tako da bih njima zamenio pozicije, Scotty na box to box (da shparta napred nazad, sto i radi inace), a Noble (dobar passer) malkice defanzivnije... O`Neil bi mi igrao zato sto moze da odigra dobro i po desnoj strani, borben je i vredan igrac (sto mu daje prednost u odnosu na Barreru koji je trenutno jos fizicki preslab za Premier ligu)... a i Hitzlsperger i Collison se vracaju u toku februara na teren, a tad ce jedan od njih sigurno na O`Neilovo mesto...

Faubert umesto Jacobsena i imamo deal :D Jos samo da smaknu onog prevaranta sa klupe.

Faubert zna da probije ali ima centarsut u rangu Milivoja Cirkovica... a i mnogo duva promaja po njegovoj strani...a posto Grant vrlo verovatno ostaje do kraja sezone nadam se da ce Keane, Obinna, Cole & Co da daju vise golova nego sto svilena odbrana moze da primi...

• Author

ipak...Torres trains alone as Kop board cave to striker's sulk

Torres was told to report for training after the main session involving the first-team squad. That session dragged on longer than expected, and he was made to wait alone until every player had left, being kept completely apart from his team-mates.
Torres on the brink of £50m Chelsea switchAtletico odbio 38 miliona funti vrednu ponudu napaljenog Totenhema, a ocekuje se da last minute i City dovede midfieldera jer ce Adam Johnson odustvovati 3 meseca zbog povrede Zgloba.

Edited by ducca