Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted (edited)

Tottenham zapeo za Andyja Carrolla, ponudili su 25 miliona funti. Svaka čast Carrollu, ali ne vjerujem da je on ta ekstra-klasa koja im nedostaje.EDIT: Liverpoolu fali lijevo krilo, lijevi bek i neki vezni igrač a la Xabi Alonso. Možda im je bolje dobiti živu lovu za Torresa umjesto Anelke i 50 miliona jer će im onda trebati i urolog da ga prati 24 sata.

Edited by ArleKino
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Zar nisu jurili Forlana pre neki dan?Šteta što Suarez nije kod njih završio, mnogo bih više voleo da gledam omiljenog mi šabana u vazda gotivnom Totenhemu nego u raspalom Liverpulu. :(

Posted (edited)

Ne znam da li bi im Forlan mogao igrati Ligu prvaka jer je igrao Ligu Evrope. Forlan se onomad u Unitedu nije proslavio (osim onda kad ga je Dudek počastio), ali to je sad drugi igrač.I Suarezu bi bilo ugodnije u ovakvom Tottenhamu gdje je vezni red krcat kreativcima, u Liverpoolu ga čekaju filigranska proigravanja Lucasa, centaršutevi Koncheskyja i usavršavanje uz N'Goga.

Edited by ArleKino
Posted
Ne znam da li bi im Forlan mogao igrati Ligu prvaka jer je igrao Ligu Evrope. Forlan se onomad u Unitedu nije proslavio (osim onda kad ga je Dudek počastio), ali to je sad drugi igrač.I Suarezu bi bilo ugodnije u ovakvom Tottenhamu gdje je vezni red krcat kreativcima, u Liverpoolu ga čekaju filigranska proigravanja Lucasa, centaršutevi Koncheskyja i usavršavanje uz N'Goga.
Ovog se Liverpul oslobodio, izgleda da su ga vrnuli natrag...Još samo da zajebu nekog za Lukasa, što bi to bilo dobro...
Posted
Još samo da zajebu nekog za Lukasa, što bi to bilo dobro...
Toga neće ni trgovci bijelim robljem.
Posted
50 miliona funata + Nealkne? Odaklen ti to? Šta će im Anelka...
Jbg, procitah na nekom od engleskih sajtova tokom dana da su kao spremni da razmotre tu ponudu, valjda Mirror, ali izgleda da su u medjuvremenu povukli vest.
Posted

Guardianovi mudroseri vispreno zaključuju da Liverpool sad nema izbora, mora da prihvati ponudu Chelsea (35-40m), inače će Torres otići na leto kad se po ugovoru aktivira release clause od 50 miliona. Prodajte ga odmah, da ne uzmete slučajno veće pare 6 meseci kasnije! Da li da te upucam sad ili da te odnesem kući? :isuse:

Posted

Sanderlend ne gubi vreme, došao Muntari iz Intera na pozajmicu i kupili Sessegnona iz PSG-a. Ovaj potonji je ludak ali pitanje je koliko će mu ostrvske drvoseče dozvoliti da pleše.

Posted

chievo uzeo dimitrijevica iz rada na pozajmicu sa pravom otkupa.

Posted
Guardianovi mudroseri vispreno zaključuju da Liverpool sad nema izbora, mora da prihvati ponudu Chelsea (35-40m), inače će Torres otići na leto kad se po ugovoru aktivira release clause od 50 miliona. Prodajte ga odmah, da ne uzmete slučajno veće pare 6 meseci kasnije! Da li da te upucam sad ili da te odnesem kući? :isuse:
Idioti. Realno, da sam na mestu Poola ne bih ga pustio ispod 45 + neko. Chelski nije u bas jednostavnoj sitovaciji. Ako nastave da igraju kao protiv Evertona juce, a Spurs uspeju danas ili sutra da dovedu nekog krstenog centarfora uopste im nije stopostotno zagarantovano mesto u CL...
Posted
Sanderlend ne gubi vreme, došao Muntari iz Intera na pozajmicu i kupili Sessegnona iz PSG-a. Ovaj potonji je ludak ali pitanje je koliko će mu ostrvske drvoseče dozvoliti da pleše.
Sessegnon igra jednu utakmicu mjesecno (mislim dobro odigra) i to kada je u formi. Drago mi je da smo ga se otarasili.