ArleKino Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 (edited) Tottenham zapeo za Andyja Carrolla, ponudili su 25 miliona funti. Svaka čast Carrollu, ali ne vjerujem da je on ta ekstra-klasa koja im nedostaje.EDIT: Liverpoolu fali lijevo krilo, lijevi bek i neki vezni igrač a la Xabi Alonso. Možda im je bolje dobiti živu lovu za Torresa umjesto Anelke i 50 miliona jer će im onda trebati i urolog da ga prati 24 sata. Edited January 29, 2011 by ArleKino
Pokojni Ruxin Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zar nisu jurili Forlana pre neki dan?Šteta što Suarez nije kod njih završio, mnogo bih više voleo da gledam omiljenog mi šabana u vazda gotivnom Totenhemu nego u raspalom Liverpulu. :(
ArleKino Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 (edited) Ne znam da li bi im Forlan mogao igrati Ligu prvaka jer je igrao Ligu Evrope. Forlan se onomad u Unitedu nije proslavio (osim onda kad ga je Dudek počastio), ali to je sad drugi igrač.I Suarezu bi bilo ugodnije u ovakvom Tottenhamu gdje je vezni red krcat kreativcima, u Liverpoolu ga čekaju filigranska proigravanja Lucasa, centaršutevi Koncheskyja i usavršavanje uz N'Goga. Edited January 29, 2011 by ArleKino
radisa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ne znam da li bi im Forlan mogao igrati Ligu prvaka jer je igrao Ligu Evrope. Forlan se onomad u Unitedu nije proslavio (osim onda kad ga je Dudek počastio), ali to je sad drugi igrač.I Suarezu bi bilo ugodnije u ovakvom Tottenhamu gdje je vezni red krcat kreativcima, u Liverpoolu ga čekaju filigranska proigravanja Lucasa, centaršutevi Koncheskyja i usavršavanje uz N'Goga.Ovog se Liverpul oslobodio, izgleda da su ga vrnuli natrag...Još samo da zajebu nekog za Lukasa, što bi to bilo dobro...
ArleKino Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Još samo da zajebu nekog za Lukasa, što bi to bilo dobro...Toga neće ni trgovci bijelim robljem.
ducca Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 50 miliona funata + Nealkne? Odaklen ti to? Šta će im Anelka...Jbg, procitah na nekom od engleskih sajtova tokom dana da su kao spremni da razmotre tu ponudu, valjda Mirror, ali izgleda da su u medjuvremenu povukli vest.
Weenie Pooh Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Guardianovi mudroseri vispreno zaključuju da Liverpool sad nema izbora, mora da prihvati ponudu Chelsea (35-40m), inače će Torres otići na leto kad se po ugovoru aktivira release clause od 50 miliona. Prodajte ga odmah, da ne uzmete slučajno veće pare 6 meseci kasnije! Da li da te upucam sad ili da te odnesem kući?
Baba Ji Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sanderlend ne gubi vreme, došao Muntari iz Intera na pozajmicu i kupili Sessegnona iz PSG-a. Ovaj potonji je ludak ali pitanje je koliko će mu ostrvske drvoseče dozvoliti da pleše.
Mercuzzio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Poshto su propali Carroll i Forlan, Redknapp sadda ganja Llorente-aChelsea bi Pedra Leon-a
gervasius twinkleminkleson Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 chievo uzeo dimitrijevica iz rada na pozajmicu sa pravom otkupa.
MancMellow Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Guardianovi mudroseri vispreno zaključuju da Liverpool sad nema izbora, mora da prihvati ponudu Chelsea (35-40m), inače će Torres otići na leto kad se po ugovoru aktivira release clause od 50 miliona. Prodajte ga odmah, da ne uzmete slučajno veće pare 6 meseci kasnije! Da li da te upucam sad ili da te odnesem kući? Idioti. Realno, da sam na mestu Poola ne bih ga pustio ispod 45 + neko. Chelski nije u bas jednostavnoj sitovaciji. Ako nastave da igraju kao protiv Evertona juce, a Spurs uspeju danas ili sutra da dovedu nekog krstenog centarfora uopste im nije stopostotno zagarantovano mesto u CL...
Mercuzzio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Taarabt u Man Utd? Jamie O'Hara na pozajmici u Wolves-ima
Bright Billy Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Taarabt u Man Utd? opasan igracne verujem da QPR moze bez njega da se plasira u PL, pa mi malo krivo.
borris_ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Sanderlend ne gubi vreme, došao Muntari iz Intera na pozajmicu i kupili Sessegnona iz PSG-a. Ovaj potonji je ludak ali pitanje je koliko će mu ostrvske drvoseče dozvoliti da pleše.Sessegnon igra jednu utakmicu mjesecno (mislim dobro odigra) i to kada je u formi. Drago mi je da smo ga se otarasili.
Recommended Posts