Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted
Kupujmo Domaće kampanja daje instant rezultate...
Pa pazi, nije da ne daje za HM Treasury :lol:
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted
Što se Suareza tiče, u isto vreme sam zadovoljan što su ga doveli i nemalo skeptičan. Verovatno će ga gurnuti na krilo umesto Kuyta ili Maxi Rodrigueza... a kako će se tamo snaći, ko zna.
Pa veliki poznavalac i postovalac lika i dela Kenija Daglisa, i iznad svega njegove trenerske filozofije, Nebojsa Koptm Viskovic, tvrdi kako Keni insistira na 4-4-2 ali nema dobrog spica da pravi drustvo Toresu pa eto - sad ga ima (pitanje je ima li pak Toresa i dalje).U svakom slucaju, malo ce biti jedna lopta na terenu sada sa Suarezom u timu... <_<
Posted

Veliki Poznavalac Viško će nas ubiti u pojam tokom sledećeg prenosa, kad krene da prenosi svaku pouzdanu glasinu iz Suna, Daily Maila, i ostalih. Ja već spremio bromazepan...BTW Liverpul nema tim za 442, i tu Suarez neće ništa promeniti. Krila su im nepostojeća - Kuyt igra onu svoju neopisivu poziciju, Maxi je levo smetalo, a ostali su još gori. Bez pravih krila ne možeš da igraš 442 osim eventualno sa nekim dijamantom u sredini, ali tek za to nemaju tim.VPV možda misli da Dalglish preferira 442 jer je u Blackburnu imao Shearera i Suttona, ali to nema nikakve veze ni sa čim danas. Od kako se vratio, Liverpul je igrao isključivo 4-5-1.

Posted
Liverpool FC have confirmed that Fernando Torres has on Friday evening submitted a transfer request. The request has been rejected
Vest preneta sa zvanicnog sajta... Trenutno sam iznerviran da ga ponovo otvaram i postavljam link. Ako je vec resen da ide, neka mu neko utuvi u glavu da su opcije Italija i Spanija da bar steta bude manja.
Posted (edited)

Ako Real ne pljune 50 milki ujutru nisu nista uradili - imaju ga na tacni.Mozda mogu i Adebajora da proslede pride na pozajmicu :lol:

Edited by ducca
Posted

Nije problem u krajnjoj liniji ni sto je ulozio TR, ali brate dva dana pred kraj prelaznog roka :isuse:, to je ono u fazonu "ja hocu da idem, a vi se ****te kako znate". Sto to nije uradio na vreme na pocetku roka da se dovedu i adekvatne zamene za te pare. Ovako je bas ispostovao klub :frust: , em ce imati nezadovoljnog fudbalera u timu, em ce uzeti manje novca za njegov transfer. Razocaran sam...

Posted

Sve su to agenti zakuvali, ima sad da se omaste samo tako... angry.gif

Posted
Nije problem u krajnjoj liniji ni sto je ulozio TR, ali brate dva dana pred kraj prelaznog roka :isuse:, to je ono u fazonu "ja hocu da idem, a vi se ****te kako znate". Sto to nije uradio na vreme na pocetku roka da se dovedu i adekvatne zamene za te pare. Ovako je bas ispostovao klub :frust: , em ce imati nezadovoljnog fudbalera u timu, em ce uzeti manje novca za njegov transfer. Razocaran sam...
Meni je jedino shvatljivo objašnjenje da je on odavno stavio do znanja klubu da hoće da ode, tj. da su mu obećalli da će ga prodati, pa da je ovo sad samo reakcija na odbijanje Čelsijeve ponude. Sranje u svakom slučaju, sad kao treba da igra do kraja sezone, i navijači da ga obožavaju... <_<
Posted

kod nas prelazni rok traje do sedmog februara tako da prvi nije bas krajnji rok... da vidis kad zavrsi u partizanu kao zamena za klea :)a i u rusiji je prelazni rok do marta tako da ni majka rusija nije iskljucena :lol:

Posted

Pool navodno otvorio karte i 'oce Anelku u koferu sa 50 milki. Pa jebu ga, nisu mutavi bas toliko. Samo je pitanje da li Anelku moze zaboleti vise ona stvar kad upadne u ekipu koja nije ni blizu top 4 nego sada u CFC koji jos i gaji neke ambicije i ganja trofeje... <_<

Posted

Da, Anelka je inače trofeje baš ganjao u Boltonu, Man Sitiju, Ulijeovom Liverpulu, itd. A ona stvar njega ne boli nikad, čak ni kad šutira penal u finalu CL.50 miliona i Anelka bi bila odlična cena, mada bi meni ipak bilo žao.

Posted

50 miliona funata + Nealkne? Odaklen ti to? Šta će im Anelka...

Posted

Kako šta, pa neće Suarez da igra sam sa Ngogom...Dobro, to je prihvatljiva cena, ako već mora da ide.

Posted

Ok, jeste, 50 miliona funti je ok. Za te pare mogu da se kupe dva odlicna igraca, a nije da ne fali...