Jump to content

Transferi

Featured Replies

Posebni obožava Adebajora, tako da ne čudi. Real M. je zaista prejak.Očekujem da Adebajor proradi kao nikad i da bude nezamenjiv u napadu Reala.

Posebni obožava Adebajora, tako da ne čudi. Real M. je zaista prejak.Očekujem da Adebajor proradi kao nikad i da bude nezamenjiv u napadu Reala.
Pa samim prisustvom je nezamenljiv, jer bukvalno nema ko da ga zameni. :)
Pa samim prisustvom je nezamenljiv, jer bukvalno nema ko da ga zameni. :)
cekaj... nije valjda benzema mulo?

@KasperMislio sam na duze staze.

Edited by Никита Хрушчов

izgleda da je inter dao biabiany-ja i 16 miliona za pazzinija.

Forza Inter! :thumbsup:
Ok, to si priznao! :) Jos da priznas za Zvezdu... :)
cekaj... nije valjda benzema mulo?
Iguain je do kraja sezone aut, a sem Benzeme nema jos jednog spica, a Murinjo ga nesto i ne mirise preterano. Bilo kako bilo, Benzema ne moze odigrati svaku utakmicu 90 minuta do kraja sezone.
Ok, to si priznao! :) Jos da priznas za Zvezdu... :)
;)
Iguain je do kraja sezone aut, a sem Benzeme nema jos jednog spica, a Murinjo ga nesto i ne mirise preterano. Bilo kako bilo, Benzema ne moze odigrati svaku utakmicu 90 minuta do kraja sezone.
bome koliko je placen trebalo bi da odigra sve utakmice do kraja plus utakmice za rezerve i omladince <_<

Van Bomel i Gatuzo!Ko tu fali, mozda Roj Kin i De Jong da budu najbolji kasapi u zadnjih 20 god.

otkad je gatuzo kasapin?

:blink: pa nego sta je?

nije svaki borben, ne naročito talentovan defanzivni vezni nužno i kasapin.

Mrzi me da trazim klip kad je na SP onom Slovaku pola noge otkinuo, te je covek krvario 5 minuta, da bi mu se kasnije ponovo otvorila rana zbog cega je morao da bude zamenjen.

eto to sam ispustio. ali je retkost za njega. cenim da bi crvene kartone u čitavoj karijeri nabrojao prstima jedne ruke.