Jump to content

Transferi

Featured Replies

Prvi April je stigao nesto ranije ove godine. Raca u MAN UTD :lol:

There goes our 19th... :(Edit: mada bi sa Gourcuffom vredelo probati

Edited by MancMellow

Gurkuf iz Bordoa bi bio premija za Mancester. Ne znam sta se sa covekom desava. Karijera mu je obelezena oscilacijama, a ima sve predispozicije da bude paklen igrac.

Gourcuff je od letos član Lyona.

Mislio sam u smislu 'Gurkuf iz doba dok je igrao u Bordou'. My bad

Санта Круз у Блекбурни, позајмица до краја сезоне. Изненађење је да Блекбурн плаћа добар део абнормалне Рокијеве плате.

Ko je njih preuzeo ? Do skoro su nudili i neke besne pare cirkusantu Ronaldinho-u, samo su ovom bile draze brazilske guzice i lumperajke pa je zapalio u Gremio.

Ova dva gospodina..mislim da je ovaj levo harmonikasarticle-1339806-0C2CA105000005DC-800_634x483.jpg

Ko je njih preuzeo ? Do skoro su nudili i neke besne pare cirkusantu Ronaldinho-u, samo su ovom bile draze brazilske guzice i lumperajke pa je zapalio u Gremio.
Indijski pilićari. Kad su došli, odmah su smenili Big Sama i rekli da od sledeće sezone planiraju da se takmiče za Ligu Šampiona... a onda su najavili da će budžet biti čak 5 (pet) miliona funti sterlinga! Ima se, može se... :Hail:
Indijski pilićari. Kad su došli, odmah su smenili Big Sama i rekli da od sledeće sezone planiraju da se takmiče za Ligu Šampiona... a onda su najavili da će budžet biti čak 5 (pet) miliona funti sterlinga! Ima se, može se... :Hail:
:lol: Đurić i Lukić govna da jedu, ovo su pravi pilićari.

Богољуб Карић и Слободан Самарџић, Будва, лето 1975.

• Author
:lol:
:lol: prejako...
Значи фрка да се не испадне.