August 17, 201014 yr uvek sam mislio da ce taj da zarsi negde u engleskoj, ko neka vrsta drogbe za gledaoce sa jetinijim ulaznicama.
August 17, 201014 yr dogovor Barse, Ozila i Werdera - 10 miliona + varijabilni deo. ceka se Gvardiolino 'si'.nije lose.al' ti lazes, svaka ti cast. 15 miliona - Real.
August 17, 201014 yr BREAKING NEWS: OFFICIAL: Real Madrid Sign Mesut Oezil From Werder BremenE usrecio se momak...
August 17, 201014 yr Meni se sve više čini da je Kaka na izlaznim vratima Madrida. Imaju previše veznjaka, biće i prodaje do kraja prelaznog roka...
August 17, 201014 yr Meni se sve više čini da je Kaka na izlaznim vratima Madrida. Imaju previše veznjaka, biće i prodaje do kraja prelaznog roka...Ne verujem da ce iko kupiti Kaku povredjenog.
August 17, 201014 yr Ne verujem da ce iko kupiti Kaku povredjenog.Inter? Njihov trener obožava da kupuje sveže operisane veznjake koji neće igrati do proleća...
August 17, 201014 yr Povređen je do Nove godine, ako se ne varam. Kupiti ga sada ili na zimu mu dođe isto. Chelsea je za mene i dalje najrealnija opcija za Kaku.
August 17, 201014 yr Inter? Njihov trener obožava da kupuje sveže operisane veznjake koji neće igrati do proleća... čuj, u takvoj situaciji, za 20 miliona bih i ja uzeo Kaku a ovako smo dobili samo poor man's Kaku...