porucnik vasic Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Meni je i pre ovog WC taj Vlaar bio jedna od najboljih opcija za DC, a Utd i LFC vape za takvim. S obzirom da je u Villi ne bi trebao da kosta bogzna kolko ali ako se uzme u obzir da bi ga trazili ostrvski lovatuni - ne verujem ispod 15ak. Momak je par godina u ligi, zna sve fore, ima sasvim dovoljno kvaliteta da bude starter u bilo koje od ove 2 ekipe. Nema bas na trzistu nesto puno boljih DC-ova a da je moguce da se kupe. Sinoc je objasnio u svakom slucaju. Nadam se da LVG ima mozga da ga izlozi (mada mi njegovo odbijanje da se zavrsi vec skoro sklopljen deal za Kroosa ne uliva poverenje). За Ловрена доктор у сваком погледу. Легао би као будали шамар.
Lezilebovich Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ako je tačno da će benzema u liverpul, di maria u MU, ko će igrati u realu ?
borris_ Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ako je tačno da će benzema u liverpul, di maria u MU, ko će igrati u realu ? James, Falcao?
kralj Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Di Marija je fantastično pojačanje. Lične uslove je već ugovorio. Mangala u Sitiju najverovatnije. 32 miliona funti rahima. Komadić koji im je nedostajao. I Kedira ide iz Reala. Neće da produži ugovor koji traje još godinu dana. Pominje se Arsenal. Navas u Bajernu. Rešio da bude rezerva izgleda.
kralj Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 ako je tačno da će benzema u liverpul, di maria u MU, ko će igrati u realu ? Kros je po svemu sudeći završen. Za ostalo ćemo da vidimo. Mada, 'Benzema u Liverpulu' je šuplje na sve strane.
ducca Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Odakle vam za MU i Di Mariu? Ja koliko citam jutros vesti po Engleskoj tvrde da je PSG u debeloj pole poziciji. Benzema je, jasno je, povezan sa situacijom oko Falcaa, a Kroos ce biti ubitacno pojacanje, dao bih 2 ADM za Kroosa.
copkillah Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Liverpul izgleda u "advanced talks" sa Bonijem. Sjajno!
mandingo Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Liverpul izgleda u "advanced talks" sa Bonijem. Sjajno! pa sta je to vise? izgleda da gazda misli "ako sam red sox-e napravio sampione (doovaj ga teacheru a i ti novosadska frajlo) - mogu i ove luzere". samo theo epstein fali.... oh right, on je u nemogucoj misiji. :D
borris_ Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Roma ponudila Ljajica + 6M€ za Valbuena. 32M€ za Mangala mi je previse ali portugalci su to, znaju oni prodati igraca.
Recommended Posts