Malvo Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 ko će onda u monako? ovo postaje kao na kraju svake sezone u evropskoj košarci, kad deset timova izmenja igrače između sebe.
gervasius twinkleminkleson Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Liverpul dovodi i Bonyja. Takoreći, Liverpul kupuje sve.
crtamOrasi Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sta li su videli kod njega? Jedna od cudnijih stvari u ovom prelaznom roku mi je kolicina novca koju Juventus pusta u opticaj, i jos cudnije na koje igrace. Iturbe je dobar igrac, ali mislim da ne vredi skoro 30m. Jos ukoliko se ispostavi tacnim da hoce Moratu za solidne novce (~22) :zbunj: Pedeset meleona ni na nista sigurno, ne deluje mi kao preterano lukav plan.
ArleKino Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sancez prosao lekarske i sa Debusijem bi trebao da bude na predstavljanju novih dresova. Alexisov ljekarski traje toliko dugo da me strah da ne vrse simultano presadjivanje srca i bubrega uz narkozu u vidu sinocnje utakmice. Debuchy mi je skakljiva prica. S jedne strane, bolji je ofanzivno od Sagne. S druge strane, u defanzivi je los, a na njegovoj strani stopera igra Mertesacker.
ducca Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Пошто Влар? Meni je i pre ovog WC taj Vlaar bio jedna od najboljih opcija za DC, a Utd i LFC vape za takvim. S obzirom da je u Villi ne bi trebao da kosta bogzna kolko ali ako se uzme u obzir da bi ga trazili ostrvski lovatuni - ne verujem ispod 15ak. Momak je par godina u ligi, zna sve fore, ima sasvim dovoljno kvaliteta da bude starter u bilo koje od ove 2 ekipe. Nema bas na trzistu nesto puno boljih DC-ova a da je moguce da se kupe. Sinoc je objasnio u svakom slucaju. Nadam se da LVG ima mozga da ga izlozi (mada mi njegovo odbijanje da se zavrsi vec skoro sklopljen deal za Kroosa ne uliva poverenje).
MancMellow Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Pa ima 1 istoriju sa njim. That said, s kim LVG pa nema istoriju. Golmana Argentine od juce je on licno doveo u Almaar tj u Evropu...
Recommended Posts