Jump to content

Transferi

Featured Replies

Suarez želi da napusti Liverpul i igra u jačem timu u kojem će se boriti za titule i te zajebancije.

Plus, ako dobije masu para liverpul može kupiti nekog engleza iz vesthema za 76 miliona.

Edited by gervasius twinkleminkleson

• Replies 5.5k
  • Views 369.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 4. 7. 2014. at 5:33, MiddleClass said:

Zasto Liverpul prodaje Suareza? Pricali smo o ovome prije par mjeseci i slozili smo se da ce on opet imati 20-25+ sezonu sto je vrhunski, ako vec ne moze 30+. Ako valja Barseloni i njenim sponzorima uprkos Gricko fazi i ako im ne smeta sto ne igra do oktobra, onda valja i Liverpulu.

Mi se složili, ali Henry i Ayre ne čitaju forum, jebiga <_< 

Možda je procena da ovakvu sezonu od 30+ golova 10+ asistancija i dva boda od titule prosto nikad neće ponoviti, da mu je današnja cena optimalna pa valja unovčiti?

Ali i u tom slučaju, to ne znači da treba da dozvole da ode za kikiriki. Ako je 80 miliona onda traži 80 miliona, ne 65, ne 40 + Alexis Sanchez... zvuči kao da su u frci da ga prodaju, sad ili nikad, kao da će sutra da se samouništi.

On 4. 7. 2014. at 6:59, kralj said:

Barsa je pravo mesto za Sukija. On nek ode, bitno je da se neko drugi dozove pameti i uzme im Markinjoša.

Prvo ga treba uzeti nama.

Marquinhos je izjavio da zeli da ide u Barcu.

Ako ne nadjemo pravu zamjenu, ostace.

On 4. 7. 2014. at 9:25, Weenie Pooh said:

zvuči kao da su u frci da ga prodaju, sad ili nikad, kao da će sutra da se samouništi.

Actually, Suarez se samounistio juce i dosao na rub. Iduca glupost mozda znaci dozivotnu suspenziju (ne znam koji je kurac Barcelo, Ramos i Pepe bi i normalnog covjeka pretvorili u kanibala, a sta ce tek biti sa Suarezom). Jebi ga, Liverpool uci iz greske Arsenala sa Henryjem - dali smo™ najboljeg igraca ikad za 24 miliona.

Ja ću o tom odlasku Suaresa moći da sudim tek nakon kupovina. Uostalom, prošli put je otišao Tores, a došao je Suki, a svi znamo da se istorija ponavlja  :fantom:

Sad, zavisi kako se gleda, mozes reci i da je otisao Tores a dosao Kerol :D

Нек га прво продају па да причамо.

ja bih rekao da je to izvesno

On 5. 7. 2014. at 0:52, copkillah said:

ja bih rekao da je to izvesno

Никаквог ми то резона нема.

Nema ali šta ćeš...

Nego je će stvarno biti presmešno ukoliko Suki ode u Barsu, a Sančes odabere Arsenal :lol: Mada, izgleda da dogovor neće proći dok se ne dogovore sa Sančesom. Zanimljive igre...

On 5. 7. 2014. at 1:14, copkillah said:

Mada, izgleda da dogovor neće proći dok se ne dogovore sa Sančesom. Zanimljive igre...

to od bena info?

pa sanchez valjda nece da ide u liverpul nego u arsenal...

Edited by 189-

On 5. 7. 2014. at 1:18, cvrlle said:

to od bena info?

Na par mesta.

Rekla-kazala. Nema razloga da se nešto oteže ako su se dogovorili da se aktivira release clause, plati i vozi.

Ja sam svo vreme očekivao da nam™ uvale neki plaćam-sledećeg-utorka dil po kom Sanchez vredi 50% Suarezove cene, ali izgleda da su te opcije otpale...

Hammers nastavljaju sa briljantnim prelaznim rokom. na East End je stigao i najbolji levi bek Championshipa Aaron Cresswell iz Ipswicha, a ovih dana bi trebalo da potpise i Diego Poyet (Gusov sin), koji je bio odlican u Charltonu prosle sezone.