July 3, 201410 yr Nema posto navijaci izmisljotine iz Pariza moraju da nadoknade sto ih niko u svetu fudbala ne uzima za ozbiljno, pa ti se onda svakodnevno u lice deru, ja bogat a ti govno.
July 3, 201410 yr Ja sam ubedjen da se podigao preveliki hype oko Krosa. Decko jeste bio veliki talenat, sezonu i po pu Leveru je odigrao dobro i vratio se u Bajern kao "gotov igrac", ali i dalje ga nismo videli da je sam resio ili presudio u nekoj bitnoj tekmi (ni za klub ni za repku). Ja sam navijao za to da ostane u Leveru, bio bi sigurno na dabl-dabl golovi asistencije, ali da ce biti top 5 na svojoj poziciji nikad nisam verovao. No ipak je on jos mlad, 90to godiste je.
July 3, 201410 yr On 3. 7. 2014. at 12:30, John Coltrane said: Ja sam ubedjen da se podigao preveliki hype oko Krosa. Decko jeste bio veliki talenat, sezonu i po pu Leveru je odigrao dobro i vratio se u Bajern kao "gotov igrac", ali i dalje ga nismo videli da je sam resio ili presudio u nekoj bitnoj tekmi (ni za klub ni za repku). Ja sam navijao za to da ostane u Leveru, bio bi sigurno na dabl-dabl golovi asistencije, ali da ce biti top 5 na svojoj poziciji nikad nisam verovao. No ipak je on jos mlad, 90to godiste je.
July 3, 201410 yr Kros je strašan igrač. Kakvim ciframa se frljaju timovi u ovo vreme, 25 miliona je smešno. Jedino što mu dogodine ističe ugovor.
July 3, 201410 yr On 3. 7. 2014. at 12:27, 189- said: jel ima worldcalss fudbalera koji nece u pariz? Ima. On 3. 7. 2014. at 12:30, crtamOrasi said: Ima, bar dvojica Ima ih vise. On 3. 7. 2014. at 12:30, Aleksandar88 said: Nema posto navijaci izmisljotine iz Pariza moraju da nadoknade sto ih niko u svetu fudbala ne uzima za ozbiljno, pa ti se onda svakodnevno u lice deru, ja bogat a ti govno. Tacno, moze nam se.
July 3, 201410 yr Kad bi bazensekta imala bar jos 1 argument sem kiselog grozdja, gde bi nam forumu bio kraj.
July 3, 201410 yr On 3. 7. 2014. at 12:43, John Coltrane said: Kad bi bazensekta imala bar jos 1 argument sem kiselog grozdja, gde bi nam forumu bio kraj. Jeste, Kros je precenjen za 25m u pravu si, dobro™
July 3, 201410 yr Gde si ti video da sam napisao da je precenjnen?! Samo sam rekao da mi nije klasa oko koga bi se dizala tolika prasina, a obzirom da mu ugovor istice sledece godine 30milki bi bio plafon. Da kojim slucajem prelazi iz Bajerna u Shalke ili BVB ovde se niko ne bi ni osvrnuo.
July 3, 201410 yr On 3. 7. 2014. at 12:38, Aleksandar88 said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Reveal hidden contents neukusno je u bilo kakvom sprdačkom smislu postavljati njenu fotku
July 3, 201410 yr Author Monaco odjebo Valdesa zbog povrede. Veliki klub nema sta. Navodno je Valdes bio i na lekarskim pregledima i gle cuda utvrdjeno je da je povredjen i nisu hteli da potpisu ugovor. Inace u januaru je potpisan nekakav predugovor. Quote Monaco vice-president and sports director, Vadim Vasilyev, told a press conference on Wednesday: "Victor Valdes is injured and he won't join us." A i on je debil u februaru krenuo da se oprasta od Barcelone, molili ga mesecima da se predomisli. Sad ce do NG, a mozda i celu sezonu, biti bez kluba. Apropo Kroosa, ne kapiram samo kako planiraju da uklapaju njega i Modrica. Ili ce jedan da igra Ligu a drugi CL... Edited July 3, 201410 yr by ducca
July 3, 201410 yr Moguca su tumbanja u postavi, ne bi bilo iznenadjujuce da Ronaldo predje skroz napred povremeno, Di Maria na njegovo mesto, a Kroos u rupu. Real bas ne puca od dubine u pevcu, tesko da nece imati mesta za njega. Ako pak Ancelotti planira da ga koristi u paru sa Modricem, a bez igraca sa makar malo defanzivnog ucinka na sredini, onda je prso nacisto.