ducca Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 (edited) Sky Sports News Germany javlja da je Wolfsburg kontaktirao Bayern oko Mandzukica. Jos Srnu i Pletikosu pa da promene dresove u kockaste... Edited June 20, 2014 by ducca
grunt Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 nisam gledao drugo poluvreme ali u prvom poluvremenu je bio mozda i jedini koji je nesto poksavao u italiji. otvarao se, trcao redovno, cak nije ni bile one njegove poznate nonsalantnosti kad je lopta daleko od njega kada se obicno setka. imao je volje da igra...e sada, ne znam sta je uradio u drugom poluvremenu, po komentarima uradio je nesto glupo... U prvom poluvremenu se lopta odbijala od njega kao od drveta, bio 2-3 puta u ofsajdu i kada ga mu je konačno Pirlo dao loptu na tacni čovek je uspeo da promaši ono što bi i Tores lagano dao. U drugom poluvremenu se nije video, mada je to više do toga jer je Pirlo bio zatvoren, pa je lopta išla preko nekih Abatea i sličnih.
ToniAdams Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 ma dajte, covek je kalibar za italijansku ligu i to je to. vrlo prosecan igrac, ne znam zasto nahajpovan.
ToniAdams Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 pa bez zezanja, verujem da je to jedan od razloga.
grunt Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 pa bez zezanja, verujem da je to jedan od razloga. Nisam se zezao, da je belac verovatno bi ga italijanska stampa manje hajpovala, pa bi morao da se malo vise dokazuje, mozda bi i postao neki igrac od njega. Imao je potencijala dok je igrao za Inter, ali zbog toga jer je sivonja koga boli kurac nije napredovao ni malo.
gervasius twinkleminkleson Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Balotelli je strasan igrac... kad mu se igra.
ToniAdams Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 ne znam, meni nikad nije bio impresivan. dobar da, ali top klas ni blizu.
Ajant23 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) E, da, da se opljunem ovde... Prošlog leta sam imao samo jednu želju za Arsenal i to je bio Suarez, ovog leta bih samo voleo da dođe Baloteli Ma, čemu , to više pristaje drugima ako do dođe do rane eliminacije... Edited June 22, 2014 by Ajant23
cvrlle Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 garaj u zenitu, JEBOTE! zelim mu da procveta kao i hulk sto je, kad toliko voli naftu!
Nemanja Posrbica Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Marseille doveo Alessandrinija, odličnog krilnog igrača Rennesa, a izgleda da su i jako blizu da dovedu Batshuayia iz Liegea. Štoper i vezni igrač i biće izuzetno zanimljivi za gledanje, ako Bielsim sistem prođe u Ligue 1. Fernando iz Porta u City-ju. Odličan back-up za Fernandinha i Tourea.
cvrlle Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Odličan back-up za Fernandinha i Tourea. ako jaja uopste bude ostao...
Recommended Posts