MiddleClass Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 I Krosa? On je macka. Ali gdje ce sa svima njima sad kad je Fabregas stigao?
189- Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 ne verujem ja previse u ovo ali ajde, dosadno je novinarima. pricalo se ranije da ramiresa zeli real i slicno.
Nemanja Posrbica Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Ugovor mu je isticao za godinu dana, ali opet je jeftino.
ArleKino Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 za koje, kao, pare? Spominje se 10 miliona funti, negdje se spominje i Cleverley (plus 20 miliona funti, pretpostavljam). Kad smo već kod glasina, već duže vrijeme se priča da Arsenalov novi sponzor hoće da spoji Arsenal sa svojim manekenom Balotellijem, a ovih dana da je poslana službena ponuda od 25 miliona funti. Ne znam šta bih rekao. Balotelli je bukvalno nepredvidiv, tempirana bomba zakačena za vrhunski igrački paket. Bolji je od svih napadača koje imamo, mlad, jak, odličan šuter, sposoban za trpanje golova u velikim utakmicama, a Wenger je valjda posljednji trener na svijetu koji ga može pokušati izliječiti. S druge strane, potpuno realna zvuči mogućnost da Balotelli dođe u Arsenal, da hat-trick Manchester Cityju u Community Shieldu, tokom proslave u svlačionici gurne plastičnjak sa Tottenhamovim grbom u guzicu Peru Mertesackeru, uslika to i stavi na Twitter.
grunt Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Prica se to po carsiji, ali novinari vole da kenjaju... Ne verujem da ce Venger dovesti bilo koga pre kraja WC, isuvise je zauzet komentarisanjem na francuskoj tv.
ArleKino Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Prica se to po carsiji, ali novinari vole da kenjaju... Ne verujem da ce Venger dovesti bilo koga pre kraja WC, isuvise je zauzet komentarisanjem na francuskoj tv. Da. Ja nekad mislim da on lično vrši i ljekarski pregled svakog igrača, i to "u sitna crevca", te da zato transferi u Arsenalu idu tako sporo. Tu je i realna opasnost da je Joel Campbell partijom protiv Urugvaja uvjerio Wengera da mu ne treba novi špic.
crtamOrasi Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Meni se cini da ce Balo otici u klub koji ponudi najvise, ne vidim kako moze Milan drugacije da isfinansira remont ekipe, a curi na sve strane. Dok god ima Monaca, PSG i slicnih koji mogu da pljunu 10m vise ne verujem da ce Wenger uci ozbiljno u transfer. Al da bi vam lego bi.
ArleKino Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Meni se cini da ce Balo otici u klub koji ponudi najvise, ne vidim kako moze Milan drugacije da isfinansira remont ekipe, a curi na sve strane. Dok god ima Monaca, PSG i slicnih koji mogu da pljunu 10m vise ne verujem da ce Wenger uci ozbiljno u transfer. Al da bi vam lego bi. Da, Milan ne igra Ligu prvaka i Balotellijeva prodaja tokom ili na kraju SP-a je možda i najpametniji potez za njih - na SP će nabiti cijenu igrama, ali je realna opasnost da je spusti nekom glupošću poslije istog. :D Wenger mu može ponuditi vrlo solidnu platu, Ligu prvaka i bijeg od skandala (Van Persie i Adebayor su bili svakakvi prije dolaska u Arsenal). Balotelli u Monacu - nimalo nerealno, s tim da bi nakon toga keksi kremovi postovi ličili na sedmicu Nevernih Beba.
Recommended Posts