August 11, 201311 yr malo, samo 3 utakmice. njegov dolazak se poklopio sa najboljom formom Andyja Carrolla poslednjih godina, a njega je menjao Carlton Cole tako da je Marokanac bio tek treci centarfor po redu.Siroti Chamakh. Koliko hašiša trebaš kad pročitaš ovakav rezime svoje polusezone da se utješiš. :(
August 11, 201311 yr Ma da, a kad je bio šesti u rotaciji iza raznih Bendtnera i njemu sličnih, time se sigurno ponosio :D
August 12, 201311 yr Sam Allardyce is to undergo a medical at West Ham.. After agreeing to spend £5 million on Stewart Downing... Edited August 12, 201311 yr by Sundance Kid
August 12, 201311 yr Meh, mislim da je tu ipak praslin bliži istini. Mnogo su mi veći carevi ovi iz liverpula što su za 2 godine uspeli izgubiti ~1 gecea na ovoj dvojici prosečnih pl igrača. To je već podatak za poštovanje! Edited August 12, 201311 yr by bob loblaw
August 12, 201311 yr Dobro de, protitvrednost jednog gecea! <_< Pa vi radite sa tim parama šta hoćete....da ste te ih uložili i u akcije nokie korisnije bi bilo.
August 12, 201311 yr for real, Downing je godinama jedno od boljih PL krila. za West Ham je odlicno pojacanje.meni je samo problem to sto bih u idealnom svetu ja pre doveo desnokrilnog napadaca koji ima 10-15 golova u nogama. Loic Remy je bio dostupan, npr. Edited August 12, 201311 yr by Sundance Kid
August 13, 201311 yr Remy bi sutirao u gol, a vi ste ocigledno trazili nekog ko ce kerola da gadja u teme.
August 13, 201311 yr Pa taj Downing je godinu dana pokušavao da pogodi Carrolla (i Suareza i ostale) u teme, i zabeležio tačno nula asistencija.
August 13, 201311 yr Misliš na onu fotku od pre četiri godine što je sinoć objavljena kao potpora za tu tvrdju? :)