Weenie Pooh Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Čuo sam da pare pomažu kad su takve želje u pitanju.
copkillah Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Spiring pred potpisom za Bolton (neka je sasrećom), a Ali Sisoko navodno dogovorio sve sa Liverpulom, ostaje dogovor Valensije i Liverpula.
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Vlasnik Anzhija se izgleda smorio, pa nece vise da ulaze, tako da krece prodaja. Eto'o hoce da ide, Willian takodje. Ali sumnjam da ce ih dat bash za dzabe. No, eto mozda Mourinhu vrhunskog napadaca?
Nemanja Posrbica Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Valjalo bi da makar strance iz Anzhija pokupe timovi koji ne igraju u Rusiji. Willian i Traore su za moj ukus fantastični igrači, a i Jucilei nije loš bio dok je igrao u Brazilu. Recimo, Traore bi lepo legao Shakhtaru, koji kupuje odlične igrače u ofanzivnom delu veznog reda, ali zato u napadu drže prosečnog (za njihove standarde) L. Adriana. Willian u Monaco.Eto'o ulazi lagano u poznije godine, ima ogromnu platu, biće zanimljivo ko će se potencijalno opeći i pretplatiti ga.
Moća Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Da li moooooozda kojim slucajem Venger mogao tu da probere?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Weenie Pooh Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Pa da, pošto se sa Arshavinom proslavio, sad će opet da se zaleti u Rusiju...
Moća Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Mislio sam na ove strance u Anziju sto su na prodaju.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
casperbgd Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Vlasnik Anzhija se izgleda smorio, pa nece vise da ulaze, tako da krece prodaja. Eto'o hoce da ide, Willian takodje. Ali sumnjam da ce ih dat bash za dzabe. No, eto mozda Mourinhu vrhunskog napadaca?Izgleda da se nije smorio nego je na berzi izgubio preko 300 miliona evra...
Ajant23 Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Mene bi to smorilo. A, onda bi se setio koliko ti je ostalo...
keksi krem Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Izgleda da se nije smorio nego je na berzi izgubio preko 300 miliona evra...I to na kompaniji koju mu je Rybolovlev prodao pre tri godine :P
Sandens Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Chamakh prelazi u Crystal Palace, jednogodisnji ugovor. veliko pojacanje za njih.
ArleKino Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Navodno, Luiz Gustavo vrlo blizu potpisivanja sa Arsenalom. 14 miliona funti. Wenger rekao: "Nothing concrete yet." Tu nečeg očito ima. Gustava prilično cijenim i, ako dođe, doći će nam dobro k'o Wengeru budali šamar.S tim da bih ja poslao i 30-40 miliona funti ka Old Traffordu i oteo Rooneya ispred nosa Mourinhu.
Sandens Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Jel' igrao taj nešto uopšte u WHU?malo, samo 3 utakmice. njegov dolazak se poklopio sa najboljom formom Andyja Carrolla poslednjih godina, a njega je menjao Carlton Cole tako da je Marokanac bio tek treci centarfor po redu.
Recommended Posts