ducca Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 (edited) Vjerovatno netacan, al zabavan trac - Chelsea ponudio 10 meleona i Matu za Rooneya, a United odbio. Ako je tacno, ne znam ko je tu veci idiot. Bas tako Ne kapiram zasto se Mata uopste provlaci kroz bilo kakve glasine o transferima vec mesec dana, je l moguce da nije po ukusu Specijalnog? Edited July 17, 2013 by ducca
Weenie Pooh Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Možda zato što imaju Hazarda i Oscara, isti tip igrača a vrlo sličnog kvaliteta, pa računa da nije prevelika šteta ako ga sad unovče?Naravno, trampiti ga za debelog Rooneya bi bio težak upuc u nogu, sumnjam da je Specijalni na taj način lud.
nbg4ever Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Trac, ili ne - na BBCu je...http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23342660samo se tu pominje i Luiz
ducca Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Jos je bizarnija ideja Chelsija da Mata i Luiz vrede otprilike isto U svakom slucaju dobro je da se nesto desava, uplasih se da Ostrvo postaje smor.
copkillah Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Možda su samo opipavali, jer su bili sigurni da će ovi da odbiju. Verovatno neka Murinjova igrica, mada ne znam šta bi bilo da su ovi pristali...
189- Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ja se mogu nadati Lewandowskom,lewandowski se vec dogovorio sa bayernom.
borris_ Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Otvorili bi nekoliko boca najskupljeg sampanjca. Mata + 10M€ za Rooney-a bi bila odlicna kupovina za Chelsea. Pricamo o Rooney-u.Digne potpisao za PSG :) Edited July 17, 2013 by borris_
Weenie Pooh Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jos je bizarnija ideja Chelsija da Mata i Luiz vrede otprilike isto Ne vrede isto u apsolutnom smislu, ali možda bi Man Utdu više bio potreban igrač na Luizovoj poziciji nego na Matinoj, pa se cena tako izniveliše.Otvorili bi nekoliko boca najskupljeg sampanjca. Mata + 10M€ za Rooney-a bi bila odlicna kupovina za Chelsea. Pricamo o Rooney-u. Jesi ga ti gledao uopšte od kako je pustio kosu?
gervasius twinkleminkleson Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Rooney + 10 miliona za Matu bi bilo realnije. Mada s obzirom na Rooneyevu formu u zadnje vrijeme, nisam siguran da bi ni to prihvatio.Ionako sumnjam da je istina, Mourinho je pricao koliko mu je Mata vazan... Sumnjam da ce ga dati.Btw, Napoli kupio Albiola i to za 12 miliona?! Najgluplji transfer ovog ljeta do sada. Edited July 17, 2013 by gervasius twinkleminkleson
189- Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 ako stvarno dodje kojim slucajem do ovog transfera ja prestajem da gledam fudbal. zauvek.
MancMellow Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Otvorili bi nekoliko boca najskupljeg sampanjca. Mata + 10M€ za Rooney-a bi bila odlicna kupovina za Chelsea. Pricamo o Rooney-u.Na sektaskim forumima traze Moyesovu glavu ako je stvarno odbio £10m + Matu. Pa ti vidi ko bolje poznaje kako Rooney igra ovih dana... :D A i ja mislim da bi to bio dobar posao za United. Mata je 3 godine mladji, a sigurno nije (vise) losiji. Kapiram da je samo do toga sto se Unitedu ne prodaje Rooney nikome ko je u PL. Ali Mata (ako je tacno), pa sve i da Rooneya prodamo za 25 miliona nema sanse da nadjemo igraca tipa Mata za te pare.
borris_ Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Neka se osisa. Vjerujem da ima odlicnih frizera u Londonu. Rooney, pricamo o Rooney-u.Ako ga ne zele prodati nekom engleskom klubu, neka ga prodaju nama Menez + 10M€ -_- Edited July 17, 2013 by borris_
MancMellow Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Pricamo o Rooneyu 2013-te. Doduse, u CFC-u po Mourinhom se mozda preorodi. U Unitedu sumnjam.
borris_ Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Naravno da ce se preporoditi. Ima 27 godina. Mata jete dobar igrac ali nije taj nivo i nikada ga nece dostici.
gervasius twinkleminkleson Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Mata je jedan od najboljih igraca lige i josh moze da napreduje. U idealnom slucaju Rooney > Mata, ali Rooney je van forme vec jedno vrijeme, plus u loshim odnosima sa klubom.. Za United bi apsolutno bilo bolje da imaju Matu umjesto njega. I da daju Rooneya i pare za Matu, opet bi im se isplatilo.
Recommended Posts