Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted
davace golove iz zajebancije.
a ono jes, prevideo sam da tamo igrači daju i po 50 golova po sezoni. ok, možda si i u pravu, ali ako jesi, biće to jedan vaskrs davida ville.
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Pa nije on Torres, pa da treba da vaskrsne :)Jedna losha sezona, povrede, igranje na poziciji koja mu ne odgovara... Fakat nije vise isti igrac kakav je bio, ali ni u Atleticu nije isti pritisak i ocekivanja kao u Barci. Ja bih se vise brinuo za Xavija, mislim da je on dosta blizi kraju nego Villa.

Posted
Nisam siguran da je ovde pisano, Dortmund danas potpisao Mikhitariana na 4 godine, a valjda je i Aubameyang iz St. Etiena novi clan istog kluba.Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бета
Dobra kupovina! Verovatno zamena za Gecea, mada je Miktarijan više igrao po sredini. Jel se zna pošto?
Posted

Vilja je bio vrhunski trpac, jebala ga Barsa. Bilo bi uzbudljivo™ da je dosao u Totenhem, i navijao sam za to, ali jbg... Simpatisem i Atletiko Madrid, pa mi nece tesko pasti :)

Posted

Valjda 23 miliona eura. I dalje mi nije jasno koja je prica bila sa Liverpoolom, zasto ga nisu uzeli.Dortmund ce, rekao bih, imati dostojne zamene za igrace koji su otisli, a posto nisu zavrsili sa kupovinama, mozda ce imati i jaci tim nego prethodne sezone.Послато са GT-I9105P користећи Тапаталк 4 Бета

Posted
Dortmund ce, rekao bih, imati dostojne zamene za igrace koji su otisli, a posto nisu zavrsili sa kupovinama, mozda ce imati i jaci tim nego prethodne sezone.
Ja koliko sam razumeo prelazni rok za BVB je zavrsen sa Mkhitarianom. Lewa ostaje valjda jos godinu i onda pali na free u Bajern.
Posted
Valjda 23 miliona eura. I dalje mi nije jasno koja je prica bila sa Liverpoolom, zasto ga nisu uzeli.Dortmund ce, rekao bih, imati dostojne zamene za igrace koji su otisli, a posto nisu zavrsili sa kupovinama, mozda ce imati i jaci tim nego prethodne sezone.
27.5 miliona evra i završili su sa kupovinama.
Posted
Valjda 23 miliona eura. I dalje mi nije jasno koja je prica bila sa Liverpoolom, zasto ga nisu uzeli.
Ni meni, s obzirom na to da su takve iste pare ponudili i navodno Šahtjor pristao, ali sa igračem kažu da nisu ni razgovarali :blink: Ili nekakvi posrednički problemi, ili ono sa third-party ownership (što za Nemačku valjda i nije prepreka).
Posted

il ovaj nije hteo u liverpul kad je shvatio da moze u dortmund...

Posted

Pa naravno da je vicešampion Evrope primamljiviji od palog giganta, mada sam siguran da je taj 3rd party znatno usporio sve pregovore. Ništa, onda Eriksen :fantom:

Posted

Таман када сам се сморио видевши да Евертон хоће да доведе Виктора Моузеса за 8 милиона, колико је копкила пријавио да кошта Даунинг, стигле су потпуније информације о тим преговорима са Ливерпулом: наводно су скаузери рекли чекићарима да могу Даунинга одма' да воде за 8 милиона, а ови им одговорили да би дали највише 4. Тренутно (опет наводно) се преговара о позајмици попут Керолове. :)

Posted

Dakle pozajmica i na kraju će da ode za 7, to je to.BTW pominje se i da bi Liverpul, posle neuspeha sa Mkitarijanom, pored Eriksena, mogao da pojuri i Pedra ili Sančesa koji će zbog Nejmara imati manje mesta u timu.

Posted

Pedro, jebote :isuse: Ne znam da li postoji igrač kog bih manje rado gledao u LFC. Fantastičan spoj kvaliteta i personalitija™ za maksimalan volumen i optimalnu iritaciju.

Posted

Thiago skoro sigurno ide u Bayern. Nije mi bash najjasniji taj transfer, al dobro. Al makar je United izvisio.

Posted
Thiago skoro sigurno ide u Bayern.Nije mi bash najjasniji taj transfer, al dobro.Al makar je United izvisio.
koji deo ti nije jasan? :lol:Rekao bih da Pep hoće da iskoristi što može da ga dovede za 'male' pare, pa sve i da za njega trenutno ne postoji konkretno mesto u sadašnjem timu. Ili će, prosto, da gradi tim oko njega, da on bude osnova 'novog' Bajerna.