ArleKino Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Osjecam jednu bombu uskoro.....Cavani u PSG-u? To bi bio adekvatan odgovor na "Falcao u Monacu". :D Edited July 4, 2013 by ArleKino
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...
Ajant23 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto? Verovatno greška u kucanju, ali već su otštampali ponudu, pa čemu sada da se gnjave oko ovoliko ili onoliko desetina miliona evra... A, onda je tu u prvobitnoj ponudi bila i standardna napojnica od 15%...A, uvek postoji i opasnost da dospeju u istu grupu sa Napolijem u LŠ, pa bi im on onda mogao dati gol, ovako je lakše...
Weenie Pooh Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.
borris_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Paulo Miranda potpisao za Marseille.Svi pricaju da se se Napoli i PSG dogovorili.Gledacu Falcao-a Cavani-a i Ibru iduce godine u Ligue 1 :o
gervasius twinkleminkleson Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.Meni to djeluje vrlo realno.
borris_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.
189- Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 navodno Napoli sada trazi 70M€.ne mogu da traze 70 miliona kad je 63 miliona klauzula.
Moća Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.Reko valjda Ibra da je spreman da smanji zahteve.
Recommended Posts