Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

Osjecam jednu bombu uskoro.....

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted (edited)
Osjecam jednu bombu uskoro.....
Cavani u PSG-u? To bi bio adekvatan odgovor na "Falcao u Monacu". :D Edited by ArleKino
Posted

Mislim da je Deksa Milovanovic free jos uvek...

Posted

Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...

Posted
Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?
Verovatno greška u kucanju, ali već su otštampali ponudu, pa čemu sada da se gnjave oko ovoliko ili onoliko desetina miliona evra... A, onda je tu u prvobitnoj ponudi bila i standardna napojnica od 15%...A, uvek postoji i opasnost da dospeju u istu grupu sa Napolijem u LŠ, pa bi im on onda mogao dati gol, ovako je lakše...
Posted
Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...
Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.
Posted

navodno Napoli sada trazi 70M€.

Posted

Paulo Miranda potpisao za Marseille.Svi pricaju da se se Napoli i PSG dogovorili.Gledacu Falcao-a Cavani-a i Ibru iduce godine u Ligue 1 :o

Posted
Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.
Meni to djeluje vrlo realno.
Posted

Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.

Posted
navodno Napoli sada trazi 70M€.
ne mogu da traze 70 miliona kad je 63 miliona klauzula.
Posted
Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.
Reko valjda Ibra da je spreman da smanji zahteve.
Posted

Pa da smanji Ronaldove zahteve, jasno