Jump to content

Transferi

Featured Replies

Osjecam jednu bombu uskoro.....

Osjecam jednu bombu uskoro.....
Cavani u PSG-u? To bi bio adekvatan odgovor na "Falcao u Monacu". :D

Edited by ArleKino

To nije bomba :D

• Author

Mislim da je Deksa Milovanovic free jos uvek...

Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...

Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?
Verovatno greška u kucanju, ali već su otštampali ponudu, pa čemu sada da se gnjave oko ovoliko ili onoliko desetina miliona evra... A, onda je tu u prvobitnoj ponudi bila i standardna napojnica od 15%...A, uvek postoji i opasnost da dospeju u istu grupu sa Napolijem u LŠ, pa bi im on onda mogao dati gol, ovako je lakše...
Cavani navodno veoma blizu PSG, kazu da je Leonardo ponudio 62 miliona. Samo mi nije jasno - zasto?Jedino ako Ibra ide. u suprotnom, sta ce uradit, gurnut opet Cavanija na lijevo krilo? Onda ce opet biti kao u Palermu, igrac koji daje 6-7 golova po sezoni...
Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.

navodno Napoli sada trazi 70M€.

Paulo Miranda potpisao za Marseille.Svi pricaju da se se Napoli i PSG dogovorili.Gledacu Falcao-a Cavani-a i Ibru iduce godine u Ligue 1 :o

Ibra bi navodno mogao za Karlom u Madrid.
Meni to djeluje vrlo realno.

Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.

navodno Napoli sada trazi 70M€.
ne mogu da traze 70 miliona kad je 63 miliona klauzula.
Ako budu mogli da ga plate.Kad bi ga doveli imali bi dva igraca sa platom >14M€ ( i to neto plata). To samo ovi moji i oni iz MC mogu da izdrze.
Reko valjda Ibra da je spreman da smanji zahteve.

Ibra da smanji nesto :lol:

Pa da smanji Ronaldove zahteve, jasno