Weenie Pooh Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Dobro, to je već mnogo korektnije. Mada, ovaj mali je Barsino dete, to može da ima neku težinu. I mlađi je, mada je i ovaj daleko od matorog. Ne znam, obojica? Meni deluje da se taj Luis Alberto dovodi da gubi vreme u rezervama, gde Suso, Morgan, Yesil, i ostali extratalenti bruše svoje veštine pre nego što budu zavaljeni nekom Boltonu (ili Fulhamu, kao npr. Kačaniklić). Iz te perspektive 9 miliona zvuči apsurdno mnogo, tako da verovatno prosto nije tačno - možda je neko pomešao sume koje plaćaju za Aspasa i za njega.
Ajant23 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 EDIT: Ajante, dobio je Arsenal i 1,5 milion bonusa za Van Persiejevu titulu. Mislim da su neki sličan bonus dobili i od Barce za Songa.Eto još milion i po razloga da svi budu srećni i zadovoljni. Ma, safršeno happy end...A, ako su dali i te pare, može i Van Persi kao i Bekam da navija za Mančester i kasnije i da oduvek navija za Mančester...
copkillah Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Neka, neka, valja se... Njegova prva, a ser Alexova poslednja titula. Bez njega bi se legendarni trener Mančestera povukao sa klupe bez osvojene titule i, vala, vredelo je njihove sreće i te sitnice od dvadeset četiri miliona...Ne bi se povukao da nije osvojio.
Ajant23 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ne bi se povukao da nije osvojio.Verovatno, ali ovako se povukao, pa time eto i dvadeset pet miliona petsto hiljada i jednog razloga da čovek razume Van Persijeve potrebe :)
borris_ Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Broj navijaca PSG-a ce naglo narasti na ovom forumu.Omiljeni trener foruma je izgleda potpisao za PSG.Guus Hiddink ce biti novi trener :)Ako kojim slucajem ne bude on, onda dolazi Laudrup.
Pokojni Ruxin Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Iseče me! Reko zar nije čovek već preuzeo čelzi.... <_<
Weenie Pooh Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 (edited) Edit: Ništa, sad čitam da se Swansea uprava nešto pokarambasila sa Laudrupovim agentom Kretenizam. Edited June 12, 2013 by Weenie Pooh
MiddleClass Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Nista od Begovica u Liverpul? Sranje...Tores mozda u Barsu...
Nemanja Posrbica Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Baš sam hteo ovih dana da napišem da me zanima gde će brazilska 4 vezna igrača da završe, Fernandinho (Shakhtar), Fernando (Porto), Fernando (Gremio) i Paulihno (Corinthians). Sva četvorica su zrela za nove izazove. Drago mi je da je Fernandinho prelazi u Man City, pravi izazov za njega.Fernandinho: Shakhtar -----> Man City 40 milionaFernando: Gremio -----------> Shakhtar 11 miliona
Bright Billy Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Opet barsa puca milione na centarfore koji ce a sede na klupi i aplaudiraju mesiju? Zanimljiv koncept...
copkillah Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jesi lud? Zamisli taj trougao, Nejmar - Tores - Mesi, milion golova u sezoni.
Milosh76 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Nejmar-Levandovski-Mesi bolja kombinacijaSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bright Billy Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 jedino sto tu mesi insistira da igra u sredini, pa im za trougao ne trebaju ni tores ni levandovski, nego neki krilni napadac.
Recommended Posts