Milosh76 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 (edited) Ronaldo će dobiti između 18 i 20 miliona evra za sezonu, ali što je unosnije i 100 odsto „imidž prava“, što bi moglo da mu donese preko 20 miliona godišnje.Kao poređenje, Ronaldo je u prošloj godini zaradio 16 miliona evra od reklama, a imao je po aktuelnom ugovoru 60 odsto „imidž prava“, a Real 40 odsto. :isuse:Pre par godina je bio problem Celzi, pa Man SIti, sad Monako, PSG i Real... dokle !? Edited June 7, 2013 by Milosh76
copkillah Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Kažu da je ovaj momak potpisao za Liverpul. Nikada nisam čuo za njega ali statistika je brutalna.
Weenie Pooh Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 To se neko zajebava na vikipediji, juče kad sam pogledao na 35 utakmica na pozajmici imao je 11 golova, a ne 26 :D
Töölönlahti Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Jeste, 11 zgoditaka, 18 finalnih pasova, ako laže , ne laže lazobakmaz.de. -_-... nemam pojma šta da mislim ako potpiše, posebno ako su za 4 miliona više mogli da nose Petrića. Better than Ince anyways, I guess.
Töölönlahti Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Jaoj, mindfuck, Rakitića, naravno, ne Petrića. Obojica su švajcarski Hrvati i igrali su za Basel, pa će biti da sam se istripovao... A objašnjenje za Rakitića je da se ne nada plasmanu u Evropu sad kad su prodali Navasa i Palopa i kad će vrlo verovatno uvaljati i Negreda i još nekoga zbog dugova, pa bi on eto da bude taj neko. -_-
copkillah Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Dobro, to je već mnogo korektnije. Mada, ovaj mali je Barsino dete, to može da ima neku težinu. I mlađi je, mada je i ovaj daleko od matorog. Ne znam, obojica?
ArleKino Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Nego, izgleda da je Borussia Dortmund stisla muda i rekla Lewandowskom: "Care, ako hoćeš u Bayern, odradi prvo ugovor sa nama do kraja." Eh, da je tako jedan engleski klub rekao jednom holandskom napadaču prošlog ljeta... :(
Ajant23 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Ma, samo neka je on otišao. Važno da je on zadovoljan. Džaba ti 24 miliona, ako nisi učinio srećnim svoga igrača...
ArleKino Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Sto, bili bi treci da je on ostao?Možda bi United bio treći. Giroudovi i Gervinhovi promašaji za bod(ove) protiv Cityja, Evertona, Chelsea i Tottenhama su Arsenalu izbili minimalno drugo mjesto.
Ajant23 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Sto, bili bi treci da je on ostao?Neka, neka, valja se... Njegova prva, a ser Alexova poslednja titula. Bez njega bi se legendarni trener Mančestera povukao sa klupe bez osvojene titule i, vala, vredelo je njihove sreće i te sitnice od dvadeset četiri miliona...
ArleKino Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) Nego, pročitah negdje da će Lucas Biglia u Lazio no ne znam koliko je to pouzdana informacija.EDIT: Ajante, dobio je Arsenal i 1,5 milion bonusa za Van Persiejevu titulu. Mislim da su neki sličan bonus dobili i od Barce za Songa. Edited June 10, 2013 by ArleKino
Recommended Posts