copkillah Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 pa zar ti mislis da su oni bas toliko glupi?Kad je Babov odlazak u pitanju, u sve sam spreman da poverujem, u svaku pa i najgluplju glasinu.
Baba Ji Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 čak i da nije istina, smešno je jer nije daleko od istine: http://bhsupersport.com/index.php/nogomet-x/1495-skaut-partizana-greskom-doveo-radnika-iz-brazila-da-igra-fudbal
copkillah Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 čak i da nije istina, smešno je jer nije daleko od istine:http://bhsupersport....-da-igra-fudbal Ovi retardi su preuzeli vest sa jedne podvarijante Njuza, gde je vest inicijalno ibila smešna :)
ducca Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Navodno je i Modric konacno dobio dozvolu da ode u Madrid na potpis ugovora...
Weenie Pooh Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 (edited) I to za 30 miliona. Skuplji je od RVP-a, izgleda :unsure:Edit: Modrić, mislim, a ne Llorente. Petosekundni upad. Edited August 15, 2012 by Weenie Pooh
189- Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 75 milki je zaradio bilbao za 1 dan...steta sto ne mogu ni petinu potrositi od toga na igrace.rekoh ja posle finala da ce ova dvojica napustiti atb...sad opet 1-2 sezona kao borba za opstanak..
ducca Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Ne bih se slozio, Bilbao ima sjajne klince i bice jebeni i bez ove dvojice. Mislim da je Ljorente veci gubitak, videcemo kako ce to nadoknaditi... Mada ja jos nigde ne videh potvrdu za Ljorentea. Posebno mi je neverovatno da obojicu istovare u istom prelaznom roku, stavise u istom danu
kralj Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) I to za 30 miliona. Skuplji je od RVP-a, izgleda :unsure:Edit: Modrić, mislim, a ne Llorente. Petosekundni upad.Pa dobro nije 30 miliona ne znam kako skandalozna cifra za Modrica. Nema mnogo takvih igraca na trzistu.edit: Gre'ota za Bilbao... Odlicna kupovina Bajerna. Bas to im treba. Edited August 16, 2012 by kralj
ducca Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Inace demantovano je da je postignut dogovor za Martineza... Mada je i dalje aktuelna prica.
Lancia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) nema ustvari potvrde ni za Martineza ni za Llorentea.sve sve al 40 miliona za Martineza je blago ludilo. a tek za Llorentea, koji je sledece godine slobodan, da ne pricam. Edited August 16, 2012 by Lancia
gervasius twinkleminkleson Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 I to, i 30 miliona za Van Persieja. Vala, koliko god bili dobri igraci i on i Llorente, 30, odnosno 35 miliona za igraca u poslednjoj godini ugovora je previse. Jedino da se preziva Messi, vrijedilo bi.
Recommended Posts