Mercuzzio Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Arsenal agree terms with Santi Cazorla from troubled Málaga
Lancia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Arsenal agree terms with Santi Cazorla from troubled Málagaah to, ja pomislio gotova rabota. cisto sumnjam da ce od toga biti bilo sta.
copkillah Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ja sam skoro slušao Pelegrinija kako priča o tome da vlasnici neće puno da ulažu ove godine, ali da imaju apsolutno strpljenje i da nemaju nikakve posebne zahteve, osim da ekipa prosto napreduje. Weird.
Lancia Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ja sam skoro slušao Pelegrinija kako priča o tome da vlasnici neće puno da ulažu ove godine, ali da imaju apsolutno strpljenje i da nemaju nikakve posebne zahteve, osim da ekipa prosto napreduje. Weird.Pare definitivno duguju, igraci prihvatili da im se dugovanja isplate u oktobru. S druge strane, ovde se prica da Malaga juri napadaca, ili kupovina Berbatova ili pozajmica Lukakua.
gervasius twinkleminkleson Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Mati Fernandez ce izgleda u Fiorentinu.
Прслин Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Иван Рамос из Мајорке у Вест Хем! Омладински репрезентативац Шпаније у свим категоријама који место у сениорској репрезентацији није успео да обезбеди само зато што су му конкуренција бољи играчи ( ;) ), од пионирских дана играч Мајорке, капитен и стуб тима, глава породице, поштен човек и пристојан комшија, прави Шпанац (ваљда), вичан кастиљанском, добар пливач али свестан ризика које носи претерано излагање балеарском сунцу, презимењак сценаристе "Дана мрмота" и имењак руског цара сели се у Лондон за пишљивих 6 милиона евра. Можете да претпоставите да сам задовољан овим трансфером.
gervasius twinkleminkleson Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 I Carrol u West Hamu, izgleda. Nekakva pozajmica, sta li.
Прслин Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 2 милиона фунти за сезону, Вест Хем плаћа 100% плате, ако остану у лиги аутоматски га откупљују за додатних 17 милиона фунти. Договор пао између клубова, још само Керол да пристане. Напето да не може бити напетије. ;)
Töölönlahti Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Godišnja plata mu je u visini 4 miliona funti, pa uračunaj i to u cenu koštanja rasnog centarfora...
copkillah Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Iz Liverpula puštali lažne vesti da bi otkrili krticu :Hail:Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
copkillah Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Liverpool Make Up Transfers to Discover Mole http://www.lfcts.com/liverpool-make-up-transfers-to-discover-mole/ #LFCSent from my HTC One V using Tapatalk 2
gervasius twinkleminkleson Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Balzaretti u Romu za 4.5 miliona. Odlicna kupovina.
crtamOrasi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Vise nego odlicna :) Mislim da je cena ok i po Palermo i po Romu, proveren igrac, koji ce odmah da se uklopi u zadnjoj godini ugovora. Kada se setim da je Anhel prosle godine placen vise dodje mi da placem.
gervasius twinkleminkleson Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ja nemam bas toliko lose misljenje o Angelu, mislim da bi i on mogao da profitira od Zemanovog fudbala.. Zna ga igrat, no doubt. Roma... jos valjda samo 1 stoper i bice i definitivno prvi rival Juventusu [a i ovako su]
Recommended Posts