Pokojni Ruxin Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Odličan posao Reala! duvajte ga, ja sam Modrićoljubitelj i baš mi kul što će sad da izdomonira kod Murinja pa ćemo svi najzad da zaboravimo da je ona smaračka Barsa ikad i postojala... <_<
Lancia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 vest je fejk. jos nije nista dogovoreno, ceka se prvo prelazak Kake u Milan.
ducca Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Ove sezone Real mozda i proba da zaigra fudbal u el Clasicu... <_<
189- Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 na wikiju pise 10 miliona evra. meni se to cini bas malo..
pantelia Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Sahin je imao klauzulu da ide za 10 miliona, mislim u klubove van Nemacke.
Cash Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Kako stvari stoje Fabio Kapelo postace novi selektor Rusije.
ducca Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Moze li Fabio izbrojati silne zelembace koje je uzeo somovima... Inace ima Rusija da igra minimum finale SP sa Donom
Psihodelija Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 bice da sam propustio i tu epizodu na forumu.. jel kapelo los trener ili u cemu je fora? ne znam koliko je novca uzeo, rusima sigurno nije problem placanje, ali verovatno su uboli najbolje sto su na trzistu mogli naci.
ducca Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Pa sjajno se pokazao u Engleskoj, ili sam ja tu epizodu propustio... Za tolke pare nije se potrudio ni jezik da savlada, a da ne pominjem imena pojedinih igraca, koje ni do zadnjeg dana nije uspeo da zapamti. Ali osim toga nema boljeg trenera na svetu <_< (a verovatno ni jeftinijeg)
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Dobro, nije da Englezi imaju igrace za nesto vise od cetvrtfinala velikog takmicenja. A Capello je ochigledno ionako odlucio da ga ne zanima vise ozbiljan fudbal, dovoljno se naosvajao trofeja, nego da mu je bolje da se nakupi para, kao Hiddink.
ducca Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Pa upravo na to se i svodi njegova angazovanost vec par godina, zato mi nije jasno da Rusi nisu mogli bar malo vise da se potrude...
Weenie Pooh Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Drogba: China Move Not Due to Cash :lol:Ivory Coast striker Didier Drogba insists that he wants to "help football develop in China" after joining Shanghai Shenhua
Recommended Posts