Jump to content

Transferi

Featured Replies

Odličan posao Reala!

duvajte ga, ja sam Modrićoljubitelj i baš mi kul što će sad da izdomonira kod Murinja pa ćemo svi najzad da zaboravimo da je ona smaračka Barsa ikad i postojala... <_<

vest je fejk. jos nije nista dogovoreno, ceka se prvo prelazak Kake u Milan.

• Author

Ove sezone Real mozda i proba da zaigra fudbal u el Clasicu... <_<

kolko je murinjo platio sahina onomad?

na wikiju pise 10 miliona evra. meni se to cini bas malo..

kolko je igrao, platio ga je i previše.

Sahin je imao klauzulu da ide za 10 miliona, mislim u klubove van Nemacke.

Kako stvari stoje Fabio Kapelo postace novi selektor Rusije.

• Author

Moze li Fabio izbrojati silne zelembace koje je uzeo somovima... Inace ima Rusija da igra minimum finale SP sa Donom :lol:

bice da sam propustio i tu epizodu na forumu.. jel kapelo los trener ili u cemu je fora? ne znam koliko je novca uzeo, rusima sigurno nije problem placanje, ali verovatno su uboli najbolje sto su na trzistu mogli naci.

• Author

Pa sjajno se pokazao u Engleskoj, ili sam ja tu epizodu propustio... Za tolke pare nije se potrudio ni jezik da savlada, a da ne pominjem imena pojedinih igraca, koje ni do zadnjeg dana nije uspeo da zapamti. Ali osim toga nema boljeg trenera na svetu <_< (a verovatno ni jeftinijeg)

Dobro, nije da Englezi imaju igrace za nesto vise od cetvrtfinala velikog takmicenja. A Capello je ochigledno ionako odlucio da ga ne zanima vise ozbiljan fudbal, dovoljno se naosvajao trofeja, nego da mu je bolje da se nakupi para, kao Hiddink.

• Author

Pa upravo na to se i svodi njegova angazovanost vec par godina, zato mi nije jasno da Rusi nisu mogli bar malo vise da se potrude...

Drogba: China Move Not Due to Cash :lol:Ivory Coast striker Didier Drogba insists that he wants to "help football develop in China" after joining Shanghai Shenhua :Hail:

Zašto mu ne veruješ? :unsure: