July 13, 201212 yr Odličan posao Reala! duvajte ga, ja sam Modrićoljubitelj i baš mi kul što će sad da izdomonira kod Murinja pa ćemo svi najzad da zaboravimo da je ona smaračka Barsa ikad i postojala... <_<
July 14, 201212 yr Author Moze li Fabio izbrojati silne zelembace koje je uzeo somovima... Inace ima Rusija da igra minimum finale SP sa Donom
July 14, 201212 yr bice da sam propustio i tu epizodu na forumu.. jel kapelo los trener ili u cemu je fora? ne znam koliko je novca uzeo, rusima sigurno nije problem placanje, ali verovatno su uboli najbolje sto su na trzistu mogli naci.
July 14, 201212 yr Author Pa sjajno se pokazao u Engleskoj, ili sam ja tu epizodu propustio... Za tolke pare nije se potrudio ni jezik da savlada, a da ne pominjem imena pojedinih igraca, koje ni do zadnjeg dana nije uspeo da zapamti. Ali osim toga nema boljeg trenera na svetu <_< (a verovatno ni jeftinijeg)
July 14, 201212 yr Dobro, nije da Englezi imaju igrace za nesto vise od cetvrtfinala velikog takmicenja. A Capello je ochigledno ionako odlucio da ga ne zanima vise ozbiljan fudbal, dovoljno se naosvajao trofeja, nego da mu je bolje da se nakupi para, kao Hiddink.
July 14, 201212 yr Author Pa upravo na to se i svodi njegova angazovanost vec par godina, zato mi nije jasno da Rusi nisu mogli bar malo vise da se potrude...
July 14, 201212 yr Drogba: China Move Not Due to Cash :lol:Ivory Coast striker Didier Drogba insists that he wants to "help football develop in China" after joining Shanghai Shenhua