copkillah Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ne znam, možda je moj post delovao tako kako si protumačio, ali ja Kajta izuzetno gotivim i žao mi je što je otišao. Ali me raduje ako dolazi takav borac. Takođe, još više bi me obradovalo da taj neko ko dolazi bude i efikasan :)
Weenie Pooh Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 cekaj, to nikada nisam kapirao. navijaci liverpula ne gotivi kajta, kao los je igrac, nije na nivou kluba?Ma ne, ja mislim da ga je većina s vremenom zavolela, ali meni je i dalje neverovatno da standardni reprezentativac Holandije prima loptu ko lopatom, i ne može da predribla ni korner zastavicu. I da je brz skoro kao :ziga:Čovek je uvek radio kao crnac, i umeo da se nađe na pravom mestu u pravo vreme da gurne u gol, ali ipak... samo maaalo više brzine i tehnike da je imao...
gervasius twinkleminkleson Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Izgleda i definitivno Ibra i Silva u PSG. Opasan tim ce imati, bice medju favoritima u CL.
borris_ Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 (edited) Taman sam htio ovo da postavim Berlusconi : "On a vendu Thiago Silva et Ibrahimovic au PSG"PSG je najavio da ce potrositi oko 150M€ na ovaj prelazni rok. Ostaje jos oko 55M€ za jednog ili dvoje top igraca.edit: izgleda da je sledeci DamiaoSjecam se vremena kada su talijanski klubovi dolazili na pijacu u francusku i uzimali namnajbolje igrace.Za gidinu dana PSG je doveo ove igrace i menadzera(meni je nekako cudno) : leonardo menez sissoko sirigu pastore thiago motta lavezzi verrati (?) ibrahimovic (?) thiago sylva (?) Edited July 12, 2012 by borris_
Weenie Pooh Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Gde baš šesticu nađe :blink:Edit: Sad vidim da će ipak da nosi #29, jer mu je to srećan broj :isuse:Kažu da je cena 8 miliona GBP, tj. oko 10 miliona EUR, što mi zvuči sasvim pristojno. Edited July 13, 2012 by Weenie Pooh
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Italijani kazu 13.5 miliona + bonusi.Lille od para koje su dobili za Hazarda, doveli Kaloua, Affelaya i Martina.
borris_ Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Odakle ti ovo za Affelaya?Interesovanje postoji ali jos nista nije gotovo.
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Odakle ti ovo za Affelaya?Interesovanje postoji ali jos nista nije gotovo.Hm, negdje procitah da je to dogovoreno, ali da, nije zvanicno.De Silvestri u Sampdoriju, Behrami i Gamberini vjerovatno u Napoli.Luka i službeno u Realu. 35 milja plus Sahin. Real popizdio. Edited July 13, 2012 by gervasius twinkleminkleson
MiddleClass Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Dje ode Kajt?Borise, hoce li sad Bisevac na klupu ili ce igrati u paru sa Tijagom Silvom?
189- Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Luka i službeno u Realu. 35 milja plus Sahin. :isuse:kajt je u feneru Edited July 13, 2012 by 189-
borris_ Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Bisevac Silva :DNema sanse. Sa Silvom ce igrati ili Alex ili Sakho.Bisevac ce vise igrati kao desni bek ali ce i dalje biti zamjena.
MiddleClass Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 A ja sam mislio i da je Mamic odradio Totenhema pa je on odigrao vrhunski i nabio jos vecu cijenu... tako da cemo vidjeti jel mali za Real...
Recommended Posts