gervasius twinkleminkleson Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pescarin SD rekao da su pricali sa PSGom ali da ovi josh nisu poslali nikakvu ponudu.
Cash Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Igor Stimac novi je selektor Hrvatske. Idemo u Brazil :D
James Marshall Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Igor Stimac novi je selektor Hrvatske, a Miha Srbije. Belgijanci: Idemo u Brazil :D
Cash Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Samo se ti zajebavaj kad budes zbog Mihe i njegovih orlova ustajao u 2 ujutru u junu 2014 djavo ce ti bii kriv :D
gervasius twinkleminkleson Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nije ni chudo posle onakve konferencije sinoc. Steta :(
Dr Arslanagić Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Cekaj, stani, nisu li kostali Isla 9,4, a Asamoa samo 9. Doduse za prokletih 50%. Kad dodas da su uzeli jednog bezveznjaka u zamenu za 1,4 ispada da su dobili samo 17. My linkA koeficijent me brine zato sto ne navijam za Juventus ili Milan pa da budem siguran da cu videti Evropu dogodine <_< http://www.youtube.com/watch?v=zKksMZdJdgY celebrity rant
MancMellow Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 kako je ugodno napustiti mesto "najomraženijeg" kod fanova drugih klubova ^_^
gervasius twinkleminkleson Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 EXCLUSIVE: Manchini has signed a 6-year contract worth €7.2m per year with Russian FA. #ManCity
MancMellow Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Odakle ti ideja da se to dogodilo? sa twittera gore. i sigurno nisam mislio da se to dogodilo i da će se ikada dogoditi kod navijača LFC, LUFC i MCFC, al to me nešto i ne pogađa.
copkillah Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ne znam, izgleda da si video nešto što ja nisam. A ovo drugo, zašto samo ta tri kluba? More like *.*
gervasius twinkleminkleson Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Mali ljavo Djaja ce izgleda u Torino.
Recommended Posts