July 5, 201212 yr Pescarin SD rekao da su pricali sa PSGom ali da ovi josh nisu poslali nikakvu ponudu.
July 5, 201212 yr Igor Stimac novi je selektor Hrvatske, a Miha Srbije. Belgijanci: Idemo u Brazil :D
July 5, 201212 yr Samo se ti zajebavaj kad budes zbog Mihe i njegovih orlova ustajao u 2 ujutru u junu 2014 djavo ce ti bii kriv :D
July 7, 201212 yr Cekaj, stani, nisu li kostali Isla 9,4, a Asamoa samo 9. Doduse za prokletih 50%. Kad dodas da su uzeli jednog bezveznjaka u zamenu za 1,4 ispada da su dobili samo 17. My linkA koeficijent me brine zato sto ne navijam za Juventus ili Milan pa da budem siguran da cu videti Evropu dogodine <_< http://www.youtube.com/watch?v=zKksMZdJdgY celebrity rant
July 7, 201212 yr EXCLUSIVE: Manchini has signed a 6-year contract worth €7.2m per year with Russian FA. #ManCity
July 7, 201212 yr Odakle ti ideja da se to dogodilo? sa twittera gore. i sigurno nisam mislio da se to dogodilo i da će se ikada dogoditi kod navijača LFC, LUFC i MCFC, al to me nešto i ne pogađa.
July 7, 201212 yr Ne znam, izgleda da si video nešto što ja nisam. A ovo drugo, zašto samo ta tri kluba? More like *.*