Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

Valjda su odustali od njega, sta znam.Fiorentina bi izgleda Guidettija i Badelja. To bi bilo super, ali nesto sumnjam da ce se imati para...

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted
Giroud definitivno u Arsenalu.
Kakav je Giroud u poređenju sa npr Chamakhom? Na EP ništa nisam uspeo da zaključim.Malo sam pažljivije gledao M'Vilu i nisam više tako siguran da je on tip igrača koji treba Vengeru.
Posted

Gladbach je doveo Alvara Domingueza iz Atletico Madrida kao zamenu za Dantea. transfermarkt kaze da je transfer vredan 8 mil evra.

Posted

Mali offJel' postoji sajt tipa transfermarkt-a koji daje uvid u plate igraca (makar otprilike)?

Posted (edited)
Kakav je Giroud u poređenju sa npr Chamakhom? Na EP ništa nisam uspeo da zaključim.Malo sam pažljivije gledao M'Vilu i nisam više tako siguran da je on tip igrača koji treba Vengeru.
Giroud je puno jaci (snazniji) igrac od Chamakh-a. Tako je dodao za gol protiv Lille-a u zadnjoj minuti. Sprint od sredine terena pa se onda na cistu snagu otarasio igraca i dodao za gol. Najbolji strijelac i medju najboljim dodavacima prvenstva. Problem je sto je on odigrao samo jednu sezonu na visokom nivou. U Francuskoj se cesto desi da jedan igrac eksplodira pa onda nestane sledece godine.M'Vila je imao onu nezgodnu povrijedu protiv Srbije i to je sigurno uticalo na njegovu igru na prvenstvu.Inace u Montpellier-u igra i Belhanda koji ce biti opak igrac. Edited by borris_
Posted
prosečne plate u najbogatijim klubovimaHighest Football Club Wages
Hvala. Mozda i iskopam ovde nesto sto me interesuje.Raspravljao sam sa kolegom plate pojedinih igraca, a misljenja su nam bila potpuno razlicita, pa rekoh da probam da nadjem koliko-toliko tacne podatke.
Posted

Jordi Alba i zvanicno Barcin.

Posted

Dzagoev u Arsenalu?

Posted

Ja to javio prije 10 dana, doduse na EPL topicu -_- Anyhoo, Lucio ode u Juve, sva je prilika.

Posted
Udinese's Pozzo family complete Watford takeoverZola najverovatnije novi trener.
Drze i Granadu u Primeri. Mada mi je potez sa Watfordom nejasan. Kako misle da kupuju igrace na tone i prodaju ih (sto im fercera u Udinezeu) ako ne mogu da ih dovode zbog radnih dozvola? I kako ce uopste da ih prodaju ako se ne domognu Evrope?
Ja to javio prije 10 dana, doduse na EPL topicu -_- Anyhoo, Lucio ode u Juve, sva je prilika.
Juventus najagresivniji na pocetku prelaznog roka. Ne znam da li je i poceo zvanicno, a eto vec 4 ozbiljna igraca su navukli (ako racunamo Lusija, uz Asamou, Islu i Djovinka). Odbrana im je vec nenormalno jaka, u sredini im fali jedan ili dva, cisto kao backup, a verovatno ce i napad a pojacaju letos. Samo je pitanje za sta ce da zagrizu, a ne verujem da ce da se zajebavaju, nego ce ici na sigurno.I imaju mnogo otpada (Krasic :isuse: , Pepe, Quag, Jakvinta, Mota, Cigler, jbm li ga ko sve ne), al ne verujem da njih to posebno brine. Vidim da nam se smesi bar petogodisnja dominacija Juventusa. <_<
Posted

Josh ove mlade sto su doveli, ili ce tek [Pogba, El Kaddouri, vjerovatno i Verratti], plus imaju i par odlicnih klinaca u podmlatku..Da sam na njihovom mjestu, apsolutno bih zadrzao Quagliarellu, mada se nadam da ce ga prodati Fiorentini [sto nema sanse :( ], ali da, imaju od cega i da zarade, dodaj tu i Felipe Mela koji je i dalje njihov igrac.U medjuvremenu, Roma ce izgleda da uzme Bradleya iz Chieva, a navodno su i blizu Destra [mada njega traze i Juve, Milan i Inter]

Posted

Izgleda da je Melo bio standardan u Galati. Meni je on strasan igrac, nadam se da je uspeo da se stabilizuje u Turskoj i da ce se vratiti u Juve, u startnu postavu.

Posted
Dzagoev u Arsenalu?
:Hail: