ToniAdams Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 heh, skontali su da ipak ne mogu da ih formiraju & tapnu, a nadali su se tome. nije profa dule jebiga.
gervasius twinkleminkleson Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Chelsea izgleda doveo Marka Marina, a Palermo Paola Dybalu, velikog talenta iz Argentine, navodno 'novi Aguero'
189- Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Chelsea izgleda doveo Marka Marinastim da je lukaku otisao u verder na loan do kraja sledece sezone...znaci, ocekuje se kupovina napadaca.
gervasius twinkleminkleson Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 (edited) Lucas Barrios otisao u Guangzhou za 12 miliona.A Tim Viese izgleda u Real? Edited May 2, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Dankan Ajdaho Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Videh u nekim novinama naslov Drogba u Barseloni?
189- Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 kad ibra nije uspeo neverujem da ce ni ljorente uspeti u barsi..
Lancia Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Borise, kakav je taj Capoue?¿ znam da ce sad jedno 100 igraca da predje u Barsu, al' za ovog su kao nesto mnogo sigurni.
borris_ Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Borise, kakav je taj Capoue?¿ znam da ce sad jedno 100 igraca da predje u Barsu, al' za ovog su kao nesto mnogo sigurni.Sve se vise prica da ce ga Blanc zvati na EP. Odlican igrac za Toulouse, samo je pitanje kako ce se snaci u vecem klubu.
Töölönlahti Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Prenosi Ružnal švapske portale, koji kažu da će Adem u Dortmund.
gervasius twinkleminkleson Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 (edited) Ne znam kako ce se tek u Njemackoj snaci, ako stvarno ode.Za njega bi bilo dobro da ode u npr. Holandiju, u neki manji klub, sa manje pritiska...Nego, M'Vila u Arse za 22 miliona. Sta ce to biti da Chelsea kupuje mlade igrace koji ce mozda [ali vjerovatno ne] da se isplate, a Arse pljune velike pare?Da, juce su bile vijesti da je Pogba izabrao Juventus. Ne kapiram chitavu tu telenovelu oko njega, ali dobro.. Edited May 8, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts