Otto Katz Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Pastore je berdži kojem dodavanje nije konstruktivni element igre, nego prosto rastanak s balunom, pri čemu mu je potpuno svejedno u čijim će nogama ovaj završiti. Protiv St.Etienna je u dvije prilike fantastično ušao u 16, promiješao 2-3ojicu, a onda sebično pucao, dao loš pas respectively. Ko seljo s ledine, zna driblat, al od njega loptu neš dobit.
gervasius twinkleminkleson Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Navodno Milan dogovorio sve sa Keitom za ljeto. Mogli su vala i nekog mladjeg [ako uopste i dodje do transfera]. Mislim, kad vec najavljuju podmladjivanje.
Weenie Pooh Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Сада се прича да Ман YU хоће Тиотеа из Њукастла, a да Челзи спрема 20 милки фунти за Родвела. Биће поливачина парама ове зиме.Ja čujem da i Man Utd i Chelsea i Liverpool hoće Tiotea. Ako se OK oporavio od povrede, baš bih voleo da ga vidim u LFC... očajno im nedostaje igrač na toj poziciji.Tako da, bilo bi fenomenalno da Man Utd i Chelsea krenu u otimačinu oko Rodwella (isto OK igrač, ali Tiote je bolji).
Daddy Cool Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A pominje se i Podolski za Liverpul... fali nemackih igraca u Premu, definitivno!
ArleKino Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Podolski se već duuuuuuuuugo spominje kao moguće pojačanje Arsenala.Henry? Volio bih da završi karijeru u Arsenalu, to je prirodni red stvari. Što reče Toni na topicu o EPL-a, od ubogog Chamakha ne može biti beskorisniji, a poneki gol će sigurno dati. Bergkamp je davao golove i sa 36 godina.http://www.youtube.com/watch?v=p_oYKinPtic
gervasius twinkleminkleson Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Sad se pominje da bi Pato mogao u PSG za 50 miliona eura. Djeluje mi previse, s obzirom da nije u formi vec vise od godinu dana. Then again, kakvi transferi se prave, taj ne bi bio najcudniji..
MILF HUNTER Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 50 miliona za nekog ko je odigrao 10 utakmica u poslednje dve sezone
gervasius twinkleminkleson Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Odigrao je 10 utakmica ove sezone.
MILF HUNTER Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 odigrao je 12 + jednu prijateljsku... ipak vredi te pare
gervasius twinkleminkleson Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pa da, 10 utakmica u 2 sezone je isto sto i 12 za polusezonu.
MILF HUNTER Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 poenta je da je stalno povredjen a ne tacan broj utakmica.
gervasius twinkleminkleson Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Ma znam, ali opet, nije on bash toliko utakmica propustio. Prosle sezone, u prvenstvu mislim da nije sa vise od 7-8 utakmica izostao.No, kao sto gore rekoh vec, slazem se da je 50 miliona puno za njega, sto zbog povreda, sto prosto zbog slabe forme. A uz to, cisto sumnjam da je stvarno istina da ce ponuditi toliko.Inace, Boriello prelazi u Juve, vjerovatno im se vraca i Caceres. Fiorentina izgleda krenula konacno u rekonstrukciju - na izlaznim vratima su i Montolivo [Milan vjerovatno, mozda cak i Liverpool], Gila [Genoa], Vargas [inter]. Ljajic ce vjerovatno otici, mozda na pozajmicu, a mozda i bude prodat. Doduse, zamjenice ih vjerovatno neki retardi, ali valjda makar bude neko ko ce imati motiva...Milan navodno dovodi Keitu na ljeto, kao i Nainggolana iz Cagliarija - ako dovedu njih dvojicu, plus Montoliva, napravice odlican posao na sredini terena [pod uslovom da se oslobode ovih kojima isticu ugovori]. Rasteretice budzet za Teveza ili nekog drugog. Edited December 28, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts