Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

Pastore je berdži kojem dodavanje nije konstruktivni element igre, nego prosto rastanak s balunom, pri čemu mu je potpuno svejedno u čijim će nogama ovaj završiti. Protiv St.Etienna je u dvije prilike fantastično ušao u 16, promiješao 2-3ojicu, a onda sebično pucao, dao loš pas respectively. Ko seljo s ledine, zna driblat, al od njega loptu neš dobit.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Navodno Milan dogovorio sve sa Keitom za ljeto. Mogli su vala i nekog mladjeg [ako uopste i dodje do transfera]. Mislim, kad vec najavljuju podmladjivanje.

Posted
Сада се прича да Ман YU хоће Тиотеа из Њукастла, a да Челзи спрема 20 милки фунти за Родвела. Биће поливачина парама ове зиме.
Ja čujem da i Man Utd i Chelsea i Liverpool hoće Tiotea. Ako se OK oporavio od povrede, baš bih voleo da ga vidim u LFC... očajno im nedostaje igrač na toj poziciji.Tako da, bilo bi fenomenalno da Man Utd i Chelsea krenu u otimačinu oko Rodwella (isto OK igrač, ali Tiote je bolji).
Posted
A pominje se i Podolski za Liverpul...
:Hail: fali nemackih igraca u Premu, definitivno!
Posted

Podolski se već duuuuuuuuugo spominje kao moguće pojačanje Arsenala.Henry? Volio bih da završi karijeru u Arsenalu, to je prirodni red stvari. Što reče Toni na topicu o EPL-a, od ubogog Chamakha ne može biti beskorisniji, a poneki gol će sigurno dati. Bergkamp je davao golove i sa 36 godina.http://www.youtube.com/watch?v=p_oYKinPtic

Posted

Sad se pominje da bi Pato mogao u PSG za 50 miliona eura. Djeluje mi previse, s obzirom da nije u formi vec vise od godinu dana. Then again, kakvi transferi se prave, taj ne bi bio najcudniji..

Posted

50 miliona za nekog ko je odigrao 10 utakmica u poslednje dve sezone :lol:

Posted

Odigrao je 10 utakmica ove sezone.

Posted

odigrao je 12 + jednu prijateljsku... ipak vredi te pare :fantom:

Posted

Pa da, 10 utakmica u 2 sezone je isto sto i 12 za polusezonu.

Posted

poenta je da je stalno povredjen a ne tacan broj utakmica.

Posted (edited)

Ma znam, ali opet, nije on bash toliko utakmica propustio. Prosle sezone, u prvenstvu mislim da nije sa vise od 7-8 utakmica izostao.No, kao sto gore rekoh vec, slazem se da je 50 miliona puno za njega, sto zbog povreda, sto prosto zbog slabe forme. A uz to, cisto sumnjam da je stvarno istina da ce ponuditi toliko.Inace, Boriello prelazi u Juve, vjerovatno im se vraca i Caceres. Fiorentina izgleda krenula konacno u rekonstrukciju - na izlaznim vratima su i Montolivo [Milan vjerovatno, mozda cak i Liverpool], Gila [Genoa], Vargas [inter]. Ljajic ce vjerovatno otici, mozda na pozajmicu, a mozda i bude prodat. Doduse, zamjenice ih vjerovatno neki retardi, ali valjda makar bude neko ko ce imati motiva...Milan navodno dovodi Keitu na ljeto, kao i Nainggolana iz Cagliarija - ako dovedu njih dvojicu, plus Montoliva, napravice odlican posao na sredini terena [pod uslovom da se oslobode ovih kojima isticu ugovori]. Rasteretice budzet za Teveza ili nekog drugog.

Edited by gervasius twinkleminkleson