MiddleClass Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ne mogu da vjerujem sto je Liverpul napravio...
sabahudin Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Stoke have signed Peter Crouch from Tottenham for a fee believed to be around £10m
Eazy-E Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) Stoka uzela i Wilsona Palaciosa, very sexy... Edited August 31, 2011 by Eazy-E
John Coltrane Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Meni to deluje kao da je Abramovic stavio pishtolj na glavu Ziletu&Hiksu. Meireles je fudbalercina.Pipi Duga Carapa i Dzerom u Stokama + Palasios eto lepih pojacanja za GOVNO ligu.
ArleKino Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 (edited) I Camerona Jeromea.EDIT: Je li ikad bio viši tim u EPL-u od ovog Stokea? Edited August 31, 2011 by ArleKino
casperbgd Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Stoke have signed Peter Crouch from Tottenham for a fee believed to be around £10mMislim da je ovo zestoko razbacivanje novca. Pogotovo sto Stoke ima igraca tog tipa koji je mnogo bolji od Krauca, Dzouns. Kako god, Stouk ima lepu ekipu, ocekujem da i ove godine potvrde plasman od prosle.
ArleKino Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Blackburn će imati vrlo zajeban zadnji red sa Sambom i Dannom, mogli bi možda čak i izbjeći ispadanje.
Weenie Pooh Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ne znam šta će im tri bandere od centarfora, teško da bilo koja dvojica od njih mogu da igraju zajedno. Ali opet, kad to Stoke drži dva napadača u postavi...Kad smo kod bandera, Bendtner na pozajmici u Sunderlandu. Bolje nego ništa... Meni to deluje kao da je Abramovic stavio pishtolj na glavu Ziletu&Hiksu.Žilet i Hiks su odavno otišli, srećan im put... njihova uprava je (usmeno) obećala Meirelesu povećanje plate posle prve sezone, a ova new & improved uprava je odlučila da tim obećanjem obriše dupe. Znalo se to još u maju, ali ja sam se nadao da su se nešto dogovorili čim se ništa ne dešava...
Weenie Pooh Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Blackburn će imati vrlo zajeban zadnji red sa Sambom i Dannom, mogli bi možda čak i izbjeći ispadanje.Ja sam pomislio da Dann znači da Samba odlazi u zimskom roku, što bi te tvoje verovatno interesovalo...
John Coltrane Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ne znam šta će im tri bandere od centarfora, teško da bilo koja dvojica od njih mogu da igraju zajedno. Ali opet, kad to Stoke drži dva napadača u postavi...Kad smo kod bandera, Bendtner na pozajmici u Sunderlandu. Bolje nego ništa...Žilet i Hiks su odavno otišli, srećan im put... njihova uprava je (usmeno) obećala Meirelesu povećanje plate posle prve sezone, a ova new & improved uprava je odlučila da tim obećanjem obriše dupe. Znalo se to još u maju, ali ja sam se nadao da su se nešto dogovorili čim se ništa ne dešava...Da, to je bilo jesenas, neka tuzba, pa zalba, namirenje duga, kurci-palci, ko je sada vlasnik? Uglavnom ko god da je ovo uradio mislim da je zasluzio onaj Meirelesov prst, al ne u vazduhu nego na nekom intimnijem mestu. Ovakva prodaja je suluda.
grunt Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Da nisu smenili profu, sve neki starci od 27-28 godina dolaze...
copkillah Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ne mogu da vjerujem sto je Liverpul napravio... ne brini, Šelvi je tu! ;)
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 tacno sam znao da ce liverpool da da svog najboljeg [ili barem jednog od najboljih] igraca. i to za prilicno male pare. odlicno pojacanje za chelsea, o ovome se pisalo josh prije mjesec dana, pa je odjednom utihnulo i evo na kraju se desio transfer.
Aleksandar88 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Legnem da spavam i kad ustanem vidim sta ?!! Jbt dati najboljeg igraca direktnom rivalu !!?! Pas mater sugavu svima, jebeni idioti od uprave, jebeni Komoli i jebeni svi koji su ucestvovali u ovom transferu, gomila idiota .
Recommended Posts