Jump to content

Transferi

Featured Replies

Ne mogu da vjerujem sto je Liverpul napravio... :isuse:

Stoke have signed Peter Crouch from Tottenham for a fee believed to be around £10m

Stoka uzela i Wilsona Palaciosa, very sexy...

Edited by Eazy-E

Meni to deluje kao da je Abramovic stavio pishtolj na glavu Ziletu&Hiksu. Meireles je fudbalercina.Pipi Duga Carapa i Dzerom u Stokama + Palasios eto lepih pojacanja za GOVNO ligu.

I Camerona Jeromea.EDIT: Je li ikad bio viši tim u EPL-u od ovog Stokea? :blink:

Edited by ArleKino

Stoke have signed Peter Crouch from Tottenham for a fee believed to be around £10m
Mislim da je ovo zestoko razbacivanje novca. Pogotovo sto Stoke ima igraca tog tipa koji je mnogo bolji od Krauca, Dzouns. Kako god, Stouk ima lepu ekipu, ocekujem da i ove godine potvrde plasman od prosle.

Blackburn će imati vrlo zajeban zadnji red sa Sambom i Dannom, mogli bi možda čak i izbjeći ispadanje.

Ne znam šta će im tri bandere od centarfora, teško da bilo koja dvojica od njih mogu da igraju zajedno. Ali opet, kad to Stoke drži dva napadača u postavi...Kad smo kod bandera, Bendtner na pozajmici u Sunderlandu. Bolje nego ništa...

Meni to deluje kao da je Abramovic stavio pishtolj na glavu Ziletu&Hiksu.
Žilet i Hiks su odavno otišli, srećan im put... njihova uprava je (usmeno) obećala Meirelesu povećanje plate posle prve sezone, a ova new & improved uprava je odlučila da tim obećanjem obriše dupe. Znalo se to još u maju, ali ja sam se nadao da su se nešto dogovorili čim se ništa ne dešava...
Blackburn će imati vrlo zajeban zadnji red sa Sambom i Dannom, mogli bi možda čak i izbjeći ispadanje.
Ja sam pomislio da Dann znači da Samba odlazi u zimskom roku, što bi te tvoje verovatno interesovalo...

Skot Parker u Tott.

Ne znam šta će im tri bandere od centarfora, teško da bilo koja dvojica od njih mogu da igraju zajedno. Ali opet, kad to Stoke drži dva napadača u postavi...Kad smo kod bandera, Bendtner na pozajmici u Sunderlandu. Bolje nego ništa...Žilet i Hiks su odavno otišli, srećan im put... njihova uprava je (usmeno) obećala Meirelesu povećanje plate posle prve sezone, a ova new & improved uprava je odlučila da tim obećanjem obriše dupe. Znalo se to još u maju, ali ja sam se nadao da su se nešto dogovorili čim se ništa ne dešava...
Da, to je bilo jesenas, neka tuzba, pa zalba, namirenje duga, kurci-palci, ko je sada vlasnik? Uglavnom ko god da je ovo uradio mislim da je zasluzio onaj Meirelesov prst, al ne u vazduhu nego na nekom intimnijem mestu. Ovakva prodaja je suluda.

Da nisu smenili profu, sve neki starci od 27-28 godina dolaze...

Ne mogu da vjerujem sto je Liverpul napravio... :isuse:
ne brini, Šelvi je tu! ;)

tacno sam znao da ce liverpool da da svog najboljeg [ili barem jednog od najboljih] igraca. i to za prilicno male pare. odlicno pojacanje za chelsea, o ovome se pisalo josh prije mjesec dana, pa je odjednom utihnulo i evo na kraju se desio transfer.

Legnem da spavam i kad ustanem vidim sta angry.gif ?!! Jbt dati najboljeg igraca direktnom rivalu :rant: !!?! Pas mater sugavu svima, jebeni idioti od uprave, jebeni Komoli i jebeni svi koji su ucestvovali u ovom transferu, gomila idiota :frust:.