Jump to content

Transferi

Featured Replies

pandev sasvim sigurno nije drvo, ali je u interu potpuno nevidjljiv, osim u onih prvih mjesec-dva kad je stigao. u napoliju bi mogao da bude veoma koristan. samo me zanima da li ovo znaci da lavezzi odlazi. nadam se da ne
Meni se čini da su u Napoliju shvatili da im treba širi roster za Serie Ne i Ligu prvaka.
Meni se čini da su u Napoliju shvatili da im treba širi roster za Serie Ne i Ligu prvaka.
I meni, mada sam ja više bio za Rossija. Duplirali su sastav sa dobrim igračima, sem u špicu, gde su tanki. Ostaje misterija dovođenje Santane, ali sve ostalo je ok.S druge strane Palermo će biti interesantno posmatrati. Dosta promena i u kadru i u sistemu igre. Očekujem da Hernandez postane zverka ove sezone.

mislim da je santana odlicna kupovina za napoli. moze maltene bilo sta na sredini da igra, i krilo, i centralnog veznog, i poluspica. meni je veca misterija sto ga se fiorentina tako lako odrekla, s obzirom da je vjerovatno uz behramija bio ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone [mada je dio utakmica i propustio, a i nije bilo tesko biti najbolji u onakvoj ekipi]

Nego, sada gledam Barcu, pa se setih. Jel si video poništen gol Cavanija protiv Barce u prijateljskoj?

nisam vidjeo ni golove ni nista. sta se desilo?elem, inter uzeo polija iz sampdorije

nisam vidjeo ni golove ni nista. sta se desilo?
Gol je poništen zbog ofsajda Hamšika, ali i pored toga, makaze Cavanija su :Hail:http://www.youtube.com/watch?v=4msRvE5g52g

Pike... :lol: :isuse:Kavani... :Hail:Ko je dodjavola Poli? Jbt, Gasperini pravi Djenou, Sampdoriju i tako neku Kataniju od Intera... :isuse:

Edited by MiddleClass

Inter se vratio u svoju dugogodišnju normalu... :blink:

poli je pretprosle godine bio odlican, vjerovatno jedan od boljih veznjaka lige. prosle godine je, kao i citava sampdorija, bio slabiji. inter ce cak imati simpatican tim, po prvi put nakon 20 godina.edit:koji je car cavani :Hail:

Edited by gervasius twinkleminkleson

Vucina, Vidal, Pirlo, na postojeci ruster, Juve moze biti vrlo sexy.

Stize pojacanje u Arsenal, koje ce unaprediti tim, naravno iz francuske lige! :lol:

Njega je i Liverpul hteo, možda on i nije loše pojačanje, osim što je apsolutno nepotreban u ovom momentu :)

Njega je i Liverpul hteo, možda on i nije loše pojačanje, osim što je apsolutno nepotreban u ovom momentu :)
Čuj nepotreban, jedino ako im je baš stalo da svake nedelje gledaju Rosickog i Arshavina kako trčkaraju u prazno... Ako dođe, Park bi trebalo da se ušeta u startnu postavu.

Koliko znam, Park je neloš igrač. Jedino je glupo što je Wenger oteo ovog Korejanca ispred nosa Lilleu (bukvalno, obzirom da je Park prošao prvi dio medicinskog pregleda u Lilleu), to ih baš i neće omekšati po pitanju Hazarda.Mustafa se obratio navijačima Tottenhama, obratite pažnju na naslov linka. :DKrilo (naravno, šta bi drugo bio) Elia se sve češće spominje kao novo pojačanje Arsenala.