ArleKino Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 pandev sasvim sigurno nije drvo, ali je u interu potpuno nevidjljiv, osim u onih prvih mjesec-dva kad je stigao. u napoliju bi mogao da bude veoma koristan. samo me zanima da li ovo znaci da lavezzi odlazi. nadam se da neMeni se čini da su u Napoliju shvatili da im treba širi roster za Serie Ne i Ligu prvaka.
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Meni se čini da su u Napoliju shvatili da im treba širi roster za Serie Ne i Ligu prvaka.I meni, mada sam ja više bio za Rossija. Duplirali su sastav sa dobrim igračima, sem u špicu, gde su tanki. Ostaje misterija dovođenje Santane, ali sve ostalo je ok.S druge strane Palermo će biti interesantno posmatrati. Dosta promena i u kadru i u sistemu igre. Očekujem da Hernandez postane zverka ove sezone.
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 mislim da je santana odlicna kupovina za napoli. moze maltene bilo sta na sredini da igra, i krilo, i centralnog veznog, i poluspica. meni je veca misterija sto ga se fiorentina tako lako odrekla, s obzirom da je vjerovatno uz behramija bio ubjedljivo najbolji igrac prosle sezone [mada je dio utakmica i propustio, a i nije bilo tesko biti najbolji u onakvoj ekipi]
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nego, sada gledam Barcu, pa se setih. Jel si video poništen gol Cavanija protiv Barce u prijateljskoj?
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 nisam vidjeo ni golove ni nista. sta se desilo?elem, inter uzeo polija iz sampdorije
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 nisam vidjeo ni golove ni nista. sta se desilo?Gol je poništen zbog ofsajda Hamšika, ali i pored toga, makaze Cavanija su http://www.youtube.com/watch?v=4msRvE5g52g
MiddleClass Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 (edited) Pike... :isuse:Kavani... :Hail:Ko je dodjavola Poli? Jbt, Gasperini pravi Djenou, Sampdoriju i tako neku Kataniju od Intera... Edited August 26, 2011 by MiddleClass
rugievithus Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Inter se vratio u svoju dugogodišnju normalu...
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) poli je pretprosle godine bio odlican, vjerovatno jedan od boljih veznjaka lige. prosle godine je, kao i citava sampdorija, bio slabiji. inter ce cak imati simpatican tim, po prvi put nakon 20 godina.edit:koji je car cavani Edited August 27, 2011 by gervasius twinkleminkleson
John Coltrane Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Vucina, Vidal, Pirlo, na postojeci ruster, Juve moze biti vrlo sexy.
Daddy Cool Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Stize pojacanje u Arsenal, koje ce unaprediti tim, naravno iz francuske lige!
copkillah Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Njega je i Liverpul hteo, možda on i nije loše pojačanje, osim što je apsolutno nepotreban u ovom momentu :)
Weenie Pooh Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Njega je i Liverpul hteo, možda on i nije loše pojačanje, osim što je apsolutno nepotreban u ovom momentu :)Čuj nepotreban, jedino ako im je baš stalo da svake nedelje gledaju Rosickog i Arshavina kako trčkaraju u prazno... Ako dođe, Park bi trebalo da se ušeta u startnu postavu.
ArleKino Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Koliko znam, Park je neloš igrač. Jedino je glupo što je Wenger oteo ovog Korejanca ispred nosa Lilleu (bukvalno, obzirom da je Park prošao prvi dio medicinskog pregleda u Lilleu), to ih baš i neće omekšati po pitanju Hazarda.Mustafa se obratio navijačima Tottenhama, obratite pažnju na naslov linka. :DKrilo (naravno, šta bi drugo bio) Elia se sve češće spominje kao novo pojačanje Arsenala.
Recommended Posts