Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

S obzirom da je Torres stalno povređen, što nije strano ni Drogbi, moguće da će igrati mnogo više od predviđenog.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

Vece lozenje nego kad je Robi potpisao za Zvezdu :lol: Gdje je sad korindjar sa mapom?

Posted
Сам си рекао да не пратиш.
naravno. a i malo sam namjerno pretjerao, jer mi je jasno i ovako odokativno da je liverpool svakako jaci od boltona, ali u svakom slucaju mi se ne cini narocito impresivan tim. pogotovo poredeci sa ulozenim sredstvima - ulozili su gomilu para, a imaju samo jednog ekstra igraca [suareza]. uz duzno postovanje gerrardu [koji mi je cak i simpatican i drag, iako igra za tim koji mi nije simpatican], on vise nije medju najboljim svjetskim igracima na svojoj poziciji.
Posted

ako je eto otisao za 40kk eura znaci da je ladno ibra placen preko 100kk eurica kad je onomad otisao u turisticki obilazak barse.... promasaj veka :lol:

Posted

wha'?

Posted
u svakom slucaju mi se ne cini narocito impresivan tim. pogotovo poredeci sa ulozenim sredstvima - ulozili su gomilu para, a imaju samo jednog ekstra igraca [suareza]. uz duzno postovanje gerrardu [koji mi je cak i simpatican i drag, iako igra za tim koji mi nije simpatican], on vise nije medju najboljim svjetskim igracima na svojoj poziciji.
Istina, mada treba biti realan - kakve god pare da uložiš, nije lako dovesti vrhunske igrače u tim koji se nije plasirao ni u jedno evropsko takmičenje, a kad će ne znamo. Vidim, Malaga je sa šeičkim parama dovela Ronalda i Messija... gle, ipak nije, nego rahmetli Van Nistelrooya. PSG isto, jedan Pastore pa tri-četiri Biševca.Malo ko će da se zaleti na Anfield zbog 1 Dalglisha i pet titula Kupa Šampinjona. Zato me i smaraju ovi što viču "kakav Downing jebo vas Downing, mogli ste Matu za iste pare!" Nismo mogli, jer je tihi rebuilding u toku. Ako prođe kako treba, i opet se postane redovnim učesnikom CL, možda će se moći za koju sezonu :)
Posted

Hahaahahaahahaha, ovo je smehotresno. Vengeru, ubij se.

Posted

kad ode u Arsenal, pa eksplodira tamo sledeće sezone...kao trenercrtač na tabli

Posted

Vilota prelazi u Arsenal, uzima flomaster od Profe, i ostalo je istorija...

Posted

definitivno menjam avatar :isuse:

Posted
definitivno menjam avatar :isuse:
Evo alternative:stan-kroenke_1568752c.jpg
Posted

Au Sunce ti jebem, Venger što je matoriji sve je luđi.