Bright Billy Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 matu je valjda i kojot hteo da ubaci u sredinu, verovatno to planira i ari. sto opet znaci da ce modric verovatno u celzi ili mancester a da barsa nema pare za fabregasa.
ducca Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Pastore u PSG za 43 milke, potvrdio Zamparini!
gervasius twinkleminkleson Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 sexy fudbal u parizu. a i palermo odlicno prosao, da se ne lazemo.
ArleKino Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) Tottenham ponudio 22 miliona za Juana Matu. I treba da ga uzmu, kad se Wenger premišlja celo leto. Ne znam samo šta će im, kad na levom krilu imaju Najboljeg Igrača Svih Vremena, a na desnom Najtalentovanijeg 24-Godišnjaka Na Svetu.Ako misliš na Aršavina i Walcotta, pogriješio si - Walcott ima 22 godine. :PNe bih se začudio da 'Arry samo hoće da nabije cijenu Mati kako bi Wengera zeznuo u utrci za Sambu (sjećaš se već kako je sredio Liverpool oko Van der Vaarta prošle godine) obzirom da su (javno) i Tottenham i Arsenal zainteresovani za Matu i Sambu. Tottenhamu je Samba potrebniji od Mate, ako ništa barem zbog toga što im je na golu 1 Gomes.EDIT: ako Mata stvarno ima klauzulu po kojoj je slobodan za 21 milion eura, kojeg vraga Tottenham nudi 25? Edited July 30, 2011 by ArleKino
Weenie Pooh Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ako misliš na Aršavina i Walcotta, pogriješio si - Walcott ima 22 godine. :P:lol:Mislio sam na Balea i Lennona, naravno.EDIT: ako Mata stvarno ima klauzulu po kojoj je slobodan za 21 milion eura, kojeg vraga Tottenham nudi 25? Pa da preemptuje Wengerovu ponudu od 21 milion i 5 funti koja bi usledila kad čuje da je 'Arry ponudio 21.
MocaVukotic Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 taj psž ima baš finu tradiciju kupovine uspeha, zato nikakvih uspeha ni nemaju... bilo bi sjajno da trsnu kao monako.
Moća Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) Pa da preemptuje Wengerovu ponudu od 21 milion i 5 funti koja bi usledila kad čuje da je 'Arry ponudio 21.Pa ako ima ta klauzula onda se automatski prihvata ponuda od 21 milion sto znaci da nema veze sto je Hari ponudio 25 obe ce biti prihvacene.kad bi stigli Mata i jos jedan napadac razbijac kao Lukaku ili Benzema ja bih bio zadovoljan. Edited July 30, 2011 by Moća
MiddleClass Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 taj psž ima baš finu tradiciju kupovine uspeha, zato nikakvih uspeha ni nemaju... bilo bi sjajno da trsnu kao monako.Otkad im je otisao Pantelic, tamo neke 1998–1999, oni su sasvim prosjecna ekipa!
Weenie Pooh Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Pa ako ima ta klauzula onda se automatski prihvata ponuda od 21 milion sto znaci da nema veze sto je Hari ponudio 25 obe ce biti prihvacene.Ih, misliš da Valencia ne bi našla način da napravi bidding war, i sugeriše Mati da sme da pregovara samo sa onima koji su ponudili najviše? Uostalom, ko se isprsi za obeštećenje valjda će i njemu za platu.Ali sve je to sviranje penisu, Mata je verovatno preskup i prestar za Wengera. Upecaće on nekog mladog talenta sa Obale slonovače za cca 6 miliona...
Moća Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Valencia forward and Arsenal target Juan Mata not interested in Tottenham transfer
Weenie Pooh Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Twitteraši tvituju da je Matina klauzula za otkup od 21 miliona istekla pre neki dan, Valencia ga sad odjednom ceni na 60 miliona :D
pacey defender Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pa ako ima ta klauzula onda se automatski prihvata ponuda od 21 milion sto znaci da nema veze sto je Hari ponudio 25 obe ce biti prihvacene.MIslim da treba otvoriti jedan kvalitetan ppoooll o klauyuli, dugo nismo o ovome diskutovali. :D
ArleKino Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Twitteraši tvituju da je Matina klauzula za otkup od 21 miliona istekla pre neki dan, Valencia ga sad odjednom ceni na 60 miliona :DKoliko znam, klauzula vrijedi do 01.08. (tj. danas). :)
Lancia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mata ide u Arsenal cim Barsa istrese pare za Fabregasa.
Weenie Pooh Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Koliko znam, klauzula vrijedi do 01.08. (tj. danas). :)Možda sam pogrešno razumeo, stekao sam utisak da su govorili o nekom "razvoju situacije" od pre par dana. U svakom slučaju, čudno je da niko osim Tottenhama nije poslao ponudu dok je klauzula važila, a sad se očekuje da svi redom pokušaju da ga uzmu za višestruko veće pare...
Recommended Posts