gervasius twinkleminkleson Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 viviano u interu, udinese vratio baretta i d'agostina
Bright Billy Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 (edited) konacno je i kojot resio da se otvoriEXCLUSIVE: Arsenal make club record £18m bid for Spain Under 21 star Juan Mataal da mata kosta 18m a neka stopercina engleska 20m; stvarno nisu normalni... Edited June 26, 2011 by Bright Billy
copkillah Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Biće fajt za Matu, on je rekao da ga Liverpul zanima, videćemo šta će da ispadne.
ducca Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Je l to bre Mata iz Valensije? I on je kao jos uvek U21? Pa igra vec godinama cini mi se...
Weenie Pooh Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Godište '88, znači 23 godine. U21 mogu da igraju svi koji su imali 21 godinu na početku kvalifikacija. Voleo bih da dođe u Liverpool, ali verovatno bi mu bolje ležao Arsenal :(
casperbgd Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Arsenal je "kao" ponudio 18 miliona. Ubedjen sam da sigurno nisu nista ponudili, a jos sam ubedjeniji da Matu nece prodati ispod 25 miliona.
gervasius twinkleminkleson Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 criscito na kraju zavrsio u zenitu za 12 milionajuve uzeo lichtsteinera
MocaVukotic Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 juve uzeo lichtsteinera opet pucaju na visoko 7. mesto...
Weenie Pooh Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Arsenal je "kao" ponudio 18 miliona. Ubedjen sam da sigurno nisu nista ponudili, a jos sam ubedjeniji da Matu nece prodati ispod 25 miliona.Nisam baš pratio, kakva je finansijska situacija u Valensiji? Znam da je onomad bila ideja da moraju hitno da uvaljaju Silvu i Villu, a posle oko Mate da grade novi tim... ali šta je posle bilo, zapelo oko novog stadiona ili šta?
gervasius twinkleminkleson Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 opet pucaju na visoko 7. mesto...nije on uopste losh igrac. sad imaju pristojnu odbranu, a vjerovatno ce josh jednog beka uzeti. ali i dalje nisu materijal za titulu, vidjecemo sta ce josh dovoditi.sto se mate tice, ne vjerujem da ce ga valencia pustati. ako ga i pusti, vjerujem da ce bash dobre pare traziti za njega.
casperbgd Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 sto se mate tice, ne vjerujem da ce ga valencia pustati. ako ga i pusti, vjerujem da ce bash dobre pare traziti za njega.To i ja mislim. Po meni je Mata najperspektivniji spanski prednji vezni. Igra i za mladu i za seniorsku reprezentaciju. Osvojio trofej sa obe... Sve to podize cenu. Smesno je u ovom ludilu skakanja cena da neko njega dovede za 18 miliona. Kao kad se spominjao Benzema za onu sicu.
Weenie Pooh Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 (edited) Pa u tome i jeste stvar, zavisi koliko je Valensiji hitno da ga proda. On nije tražio da ode (bar ja to nisam čuo) ali mu je dozvoljeno da pregovara sa raznoraznima. To praktično znači da je na transfer listi ni kriv ni dužan, što bi moglo da znači da će jednostavno prihvatiti najvišu ponudu koju dobiju, ako im je dogorelo do nokata...Pritom, od sledećeg leta ulaze u igru ona Platinijeva "financial fair play" pravila, što znači da će dogodine teže da ga uvaljaju za neke ogromne pare. Edited June 27, 2011 by Weenie Pooh
casperbgd Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Pa u tome i jeste stvar, zavisi koliko je Valensiji hitno da ga proda. On nije tražio da ode (bar ja to nisam čuo) ali mu je dozvoljeno da pregovara sa raznoraznima. To praktično znači da je na transfer listi ni kriv ni dužan, što bi moglo da znači da će jednostavno prihvatiti najvišu ponudu koju dobiju, ako im je dogorelo do nokata...Pritom, od sledećeg leta ulaze u igru ona Platinijeva "financial fair play" pravila, što znači da će dogodine teže da ga uvaljaju za neke ogromne pare.Spominjani su i Barsa i Real kao zainteresovani. Sumnjam da nece ponuditi vise para za Matu od Arsenala, koji ionako nema sanse da bi ponudio vise od 10 miliona. :D
Weenie Pooh Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ekskluzivno vam prenosim prvih pet transfer priča sa Guardianovog sajta <_<# De Gea poised to sign for Man United# Arsenal 'willing to sell' Fábregas to Barça if price is right (ova je zalutala, ne znam gde je tu Man Utd )# Nani unthreatened by Young's arrival# Izaguirre says he is a target for Man Utd # Will this man (Thiago) be taking free-kicks for Man Utd next season? Bright, noisy, dripping in gold and not afraid to shake their booty at passing strangers, it can be hard sometimes to tell the difference between Manchester United's summer transfer policy and Glastonbury headliner Beyoncé.
Recommended Posts