porucnik vasic Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Брате, узе ти муштулук! Ако ово стварно буде (још не верујем да неће неко у последњем тренутку да улети и мазне га нама пред носом), имаш од мене пиће, али не као што Минка и Поручник Васић обећавају, већ стварно.Уједе ме за срце. Нисам крив што никако да кренем. :(
gervasius twinkleminkleson Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 leonardo ce zaradjivati 5 miliona po sezoni, a navodno mu je prvi zadatak da dovuce kaku u PSG
borris_ Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Lucas i Kaka :)Ovdje s svasta prica. Trebali bi sve znati za dvije sedmice.
EmptyClip Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Живо ме интересује којом се огиком водио лик да као капитен Њукасла оде у другу лигу.
Прслин Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Тренутно је на штакама после операције и за који дан пуни 29 година. Потписао је уговор на 5 година и за то време добиће око 12 милиона фунти плате. Мене његово здравствено стање не брине претерано јер мислим да је његов допринос у свлачионици једнак доприносу на терену. У питању је потпуни цар од човека који је искулирао Џоија Бартона и најдиректније допринео да Енди Керол дође до репрезентације, па да се прода за кинту за коју се продао (Керол је живео код њега на гајби када је упао у проблеме, Нолан га је буквално извео на прави пут - као ћале или старији буразер). У Вест Хему сместа добија капитенску траку.
EmptyClip Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ма знам да је лик, ал брате из Њуке у другу лигу, занимљива одлука..
Прслин Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 У Њукастлу су му нудили уговор на 2 године, овде је добио уговор на 5. Нема шансе да би ико ко не мора дао 50.000 фунти недељно 29-годишњаку на штакама који, ипак, није међу 10 најбољих играча Премијер лиге на својој позицији. Срећна околност је да су истекли уговори Апсону, Дајеру, Јакобсену, Бриџу и многим другима, па је огроман кеш ослобођен иначе ни Вест Хем не би могао да га доведе под условима које је тражио. Чак и овако је један од власника морао да из свог џепа плати разлику између реалне плате и онога што је Нолан тражио. Већ од следећег прелазног рока клубови ће морати да купују играче од својих пара, а не од кредита или власникове кинте. Неће бити више начина да се наплати инвестиција од 4 милиона у 29-годишњег фудбалера. Зато сви бесомучно купују клинце од 18, 19, за по 15 милиона фунти. Надају се да ће сваки трећи бити ок, а 15 милиона у овом прелазном року је као 4-5 у следећем, бар за оне који имају паре. Међутим, Вест Хем и Сем Алардајс ово нису урадили само због онога што Нолан може да одигра. Он је код дебелог Сема већ играо и знају се одлично. Овим се купује свлачионица за новог тренера, што је јако важно јер је најављено да ће бити доведено 7 нових играча. Неко мора да их окупи, а Нолан је одлично решење. Зато инвестиција није ризик, неће се претворити у новог Дона Хачинсона (који је због повреде преседео године на клупи, а за огромну кинту) или Дајера, који је исто прошао као Хачинсон. Или Дина Ештона, који је чак прекинуо каријеру у двадесет и некој. Овај човек је можда будући тренер. Има још једна ситница: Пардју је смрадина и мислим да је продао Нолана јер је био љубоморан на његов положај међу осталим играчима. Прочитај Ноланову изјаву - јасно каже да му је најважније било то што је Вест Хем показао да га заиста жели. Није то тек онако, он је посебан тип.
MiddleClass Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Uvode novcana ogranicenja za transfere u Engleskoj? Sprdnja...
EmptyClip Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 У сваком случају дојајан играч, ВХ је убо само тако. Добили су јааако доброг премијерлигашког играча.
Прслин Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Uvode novcana ogranicenja za transfere u Engleskoj? Sprdnja...У питању је цела Европа. УЕФА је строга и томе слично. Зато је Нејмар плаћен 45 милиона евра ове, а долази тек следеће.
gervasius twinkleminkleson Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 milan uzeo talenta djenove stephena el sharaawyja [18 godina]. igrao ove sezone na pozajmici u padovi, navodno jedan od vecih talenata italijanskog fudbala [porjeklom je egipcanin, rodjen u savoni]pretpostavljam da ce ici negdje na pozajmicu, ali mozda i ne, mozda ipak prodaju paloschija ili cak cassana...
MiddleClass Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 У питању је цела Европа. УЕФА је строга и томе слично. Зато је Нејмар плаћен 45 милиона евра ове, а долази тек следеће.Ne svidja mi se to, ali ajde. Valjda uvedu red...
goofs Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Meni se cini da je to neophodno u danasnjem fudbalu. Barselona+Real, spanski zakoni, i bogati Arapi (i Roman) koji igraju realni FM su totalno sjebali trziste, ogromne svote novca se trose na igrace koji ni priblizno ne vrede toliko. A onda igraci koji zapravo vrede nesto zahtevaju jos vece novce, za koje su mozda 3-4 kluba u Evropi u stanju da plate. A realno im ne treba toliko.Taj salary cap dodatno pravi razliku izmedju bogatih i normalnih klubova, medjutim, normalni ce samo nastaviti da posluju kao i do sada, a bogati ce morati malo da se primire. Mada se ja bojim da ce biti nekih muljanja i vidova zaobilazenja ovih pravila.
Recommended Posts