MiddleClass Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Lukas Leiva? Eto kako PSZ cini uslugu i Interu i Liverpulu...Svaka cast!
Sandens Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Lucas Leiva... zar im nije prvi pik za tu poziciju Alou Diarra?
Nemanja Posrbica Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Mislim da je u pitanju Lucas iz Sao Paula.
Sandens Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) to vec zvuci logicnije, laznog Lucasa porede s Kakom a svi znamo ko je Ricarda Izescona doveo u Milano...da kazem i da bi angazman Leonarda bio prava stvar za PSG, s obzirom na njegove veze u Brazilu... Edited June 15, 2011 by Sundance Kid
borris_ Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 (edited) Lukas Leiva? Eto kako PSZ cini uslugu i Interu i Liverpulu...Svaka cast! Mislim da je u pitanju Lucas iz Sao Paula.Lucas Rodrigues Moura da Silva, dit Lucas -_- to vec zvuci logicnije, laznog Lucasa porede s Kakom a svi znamo ko je Ricarda Izescona doveo u Milano...da kazem i da bi angazman Leonarda bio prava stvar za PSG, s obzirom na njegove veze u Brazilu...Kaka je trebao doci u Pariz ali ga je Leonardo doveo u Milano.Susuka se i ovoj dvojici, Ganso i Neymar ali nesto ne vjerujem u tu mogucnost.edit: Basa u Lille-u Edited June 15, 2011 by borris_
Sandens Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kaka je trebao doci u Pariz ali ga je Leonardo doveo u Milano.Susuka se i ovoj dvojici, Ganso i Neymar ali nesto ne vjerujem u tu mogucnost.znam to za Kaku, to je valjda bilo kad je Ronaldinho isao u Barsu?a za ovu dvojicu Santos trazi po 40 mil evra, mora da im je Maminhov brat od tetke sportski direktor...
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kaka je bio u jednom trenutku jako blizu da predje u bresu [godinu dana prije nego ce doci u milan]. onda ga je kasnije leo odveo u milan. kao i pata i thiaga silvubielsa se sve vise pominje, navodno je moratti vec i kontaktirao s njim. takodje, po nekim sajtovima pise da, ako dodje bielsa doci ce i sanchez i mozda pastore.
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ko zna, mozda i hoce, ali pita se i on i porto pomalo :)ja mislim da nece on josh napustati porto, sad kad ima odlican tim i igrace CL
Sandens Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Nolan in Hammers medicalPrasline, stavi sampanjac da se hladi...
porucnik vasic Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Mislim da je u pitanju Lucas iz Sao Paula.Опасан играч. Да се доведу Гансо и нејмар је јако тешко јер треба јаааааааако пуно новца.
Прслин Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Nolan in Hammers medicalPrasline, stavi sampanjac da se hladi... Брате, узе ти муштулук! Ако ово стварно буде (још не верујем да неће неко у последњем тренутку да улети и мазне га нама пред носом), имаш од мене пиће, али не као што Минка и Поручник Васић обећавају, већ стварно.
gervasius twinkleminkleson Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 krkic bi mogao izgleda u romu. valjda je njegov menadjer rekao da 'nece biti problema' i da bi uskoro trebalo da se sve zavrsi.a i sve vise izgleda da ce bielsa u inter. jel trenirao on ikada ikoga u evropi?cile mu je igrao bash fino na SP...
Recommended Posts