Jump to content
IGNORED

Transferi

ducca

Recommended Posts

Posted

dozvoli, ja pričam samo kako taštin osmehtm nalaže :D

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gervasius twinkleminkleson

521

• Weenie Pooh

379

• borris_

354

• ducca

348

Posted

sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilani

Posted

Keita ce biti visak u Barsi, cim se dovede neki stoper i prebaci se konkurencija za zadnjeg veznog na Busketsa i Maskerana. Realno je da on napusti Barsu u ovom prelaznom roku.

Posted
sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilani
A za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi.
Posted

Što? Idealno bi došo kao defanzivni prednji vezni u formaciji 3-6-1 koju izgleda planira KK za iduću sezonu :P

Posted

Ne može, tog polulevog zadnjeg ofanzivnog šestog centralnog će da igra Charlie Adam <_<

Posted
Navodno Gameiro potpisuje za PSG :)
Gameiro potpisao.Sledeca meta: Gervinho
Posted

pih, gameiro. PSG jednim potezom od veoma simpaticne ekipe postao vrlo nesimpaticna <_<

A za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi.
cini mi se da se pominjalo nekih 8-9 miliona.
Posted
Gameiro potpisao.Sledeca meta: Gervinho
Pomesao si Gervinha sa Gameirovim ortakom.
Posted
:lol: pokvariće borrisu sreću zbog Gameira
Posted

demba ba izgleda prelazi u fiorentinu. jel on igrao u heffenheimu sa veeeedadom i ekipom? valja li cemu?

Posted

Imao je finu polusezonu u Vest Hemu. Ne moze biti gori raznih Ljajica, Mutua i Djilardinja... Babakara da ne spominjem. :)

Posted
Pomesao si Gervinha sa Gameirovim ortakom.
Nenad Kovacevic u PSG Dobro je, opet ce biti simpaticni... :)
:lol: pokvariće borrisu sreću zbog Gameira
Srpski novinari, burek <_< Ovo je bila patka prije 10-ak dana na nekim fr sajtovima.