June 11, 201113 yr sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilani
June 11, 201113 yr Keita ce biti visak u Barsi, cim se dovede neki stoper i prebaci se konkurencija za zadnjeg veznog na Busketsa i Maskerana. Realno je da on napusti Barsu u ovom prelaznom roku.
June 11, 201113 yr sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilaniA za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi.
June 11, 201113 yr Što? Idealno bi došo kao defanzivni prednji vezni u formaciji 3-6-1 koju izgleda planira KK za iduću sezonu :P
June 11, 201113 yr Ne može, tog polulevog zadnjeg ofanzivnog šestog centralnog će da igra Charlie Adam <_<
June 12, 201113 yr pih, gameiro. PSG jednim potezom od veoma simpaticne ekipe postao vrlo nesimpaticna <_< A za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi. cini mi se da se pominjalo nekih 8-9 miliona.
June 12, 201113 yr demba ba izgleda prelazi u fiorentinu. jel on igrao u heffenheimu sa veeeedadom i ekipom? valja li cemu?
June 12, 201113 yr Imao je finu polusezonu u Vest Hemu. Ne moze biti gori raznih Ljajica, Mutua i Djilardinja... Babakara da ne spominjem. :)
June 12, 201113 yr Pomesao si Gervinha sa Gameirovim ortakom. Nenad Kovacevic u PSG Dobro je, opet ce biti simpaticni... :) pokvariće borrisu sreću zbog GameiraSrpski novinari, burek <_< Ovo je bila patka prije 10-ak dana na nekim fr sajtovima.