goofs Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 dozvoli, ja pričam samo kako taštin osmehtm nalaže :D
gervasius twinkleminkleson Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilani
casperbgd Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Keita ce biti visak u Barsi, cim se dovede neki stoper i prebaci se konkurencija za zadnjeg veznog na Busketsa i Maskerana. Realno je da on napusti Barsu u ovom prelaznom roku.
Weenie Pooh Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 sumnjam da ce milan uzeti keitu. mislim da im je prvi pik za to mjesto centralnog veznog aquilaniA za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi.
MancMellow Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Što? Idealno bi došo kao defanzivni prednji vezni u formaciji 3-6-1 koju izgleda planira KK za iduću sezonu :P
Weenie Pooh Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ne može, tog polulevog zadnjeg ofanzivnog šestog centralnog će da igra Charlie Adam <_<
borris_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Navodno Gameiro potpisuje za PSG :)Gameiro potpisao.Sledeca meta: Gervinho
gervasius twinkleminkleson Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 pih, gameiro. PSG jednim potezom od veoma simpaticne ekipe postao vrlo nesimpaticna <_< A za koje pare bi uzeli Aquilanija? Juventus je ponudio velikodušnu trećinu od onih 18 koje traži Liverpool. Ja nekako cenim da bi tamo prihvatili bilo kakav dvocifren broj (miliona), jer niti se njemu vraća, niti mu oni prave mesto u postavi. cini mi se da se pominjalo nekih 8-9 miliona.
Segundo Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Gameiro potpisao.Sledeca meta: GervinhoPomesao si Gervinha sa Gameirovim ortakom.
MiddleClass Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Nenad Kovacevic u PSG Dobro je, opet ce biti simpaticni... :)
gervasius twinkleminkleson Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 demba ba izgleda prelazi u fiorentinu. jel on igrao u heffenheimu sa veeeedadom i ekipom? valja li cemu?
MiddleClass Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Imao je finu polusezonu u Vest Hemu. Ne moze biti gori raznih Ljajica, Mutua i Djilardinja... Babakara da ne spominjem. :)
borris_ Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Pomesao si Gervinha sa Gameirovim ortakom. Nenad Kovacevic u PSG Dobro je, opet ce biti simpaticni... :) pokvariće borrisu sreću zbog GameiraSrpski novinari, burek <_< Ovo je bila patka prije 10-ak dana na nekim fr sajtovima.
Recommended Posts