Jump to content
IGNORED

Transferi


ducca

Recommended Posts

komentar na vest

Apparently, Torres left Kenny's office almost in tears today. I think he's realized just what he's done in the last 48 hours. With one piece of paper he;s destroyed his entire legacy as a Liverpool player.
:isuse:sad kad bi prodali i istrosenog dzerarda, a karagera poslali u boksere mozda bi i mogli ispocetka da krenu u pravljenje tima
Link to comment
  • Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • gervasius twinkleminkleson

    521

  • Weenie Pooh

    379

  • borris_

    354

  • ducca

    348

sad kad bi prodali i istrosenog dzerarda, a karagera poslali u boksere mozda bi i mogli ispocetka da krenu u pravljenje tima
Krajnje je vreme da tog isluzenog tridesetjednogodisnjeg starakelju posalju u penziju i problem solved :isuse: .
Link to comment

Šta bi sa Chelseavim merama štednje, zar nisu rekli da nema više orgijastičkih performansa u kojima trpaju pare niz grlo igrača i kluba dok se ne uguše? Mislio sam da je to soooo 2004 za njih.

Link to comment

Realno, Tores ne vredi tih 50 miliona. Nije konstantan niti je kroz karijeru ikad bio, a i cesto je povredjen. Ja ne bih voleo da ga Celzi uzme, bolje neka ide medju mancesterske pavijane.

Link to comment

Ako stvarno plate 50 milki za Torresa, onda i meni to počinje da izgleda sve bolji posao za Liverpool, a sve lošiji za Čelsi. Realno, od ovih koji su u ovom trenutku prva četvorka, pa i petorka, Čelsi ima najstarije igrače na ključnim mestima. Njima treba novi glavni napadač, novi glavni veznjak i novi glavni u odbrani i to im treba već za sledeću sezonu, a tu su u lošijoj poziciji čak i od Uniteda. Sad će da skrcaju boga oca para za jednog odličnog igrača, ali veoma sklonog povredama. Dakle, ili i dalje mogu da troše do unedogled i imaju/znaju dobre razloge zašto onu Uefinu novu regulativu ne treba shvatiti previše ozbiljno ili je ovo potez očajnika koji "mora nešto da uradi".

Link to comment

Чекајте само да повређени Енди Керол, процењен на 25 милиона фунти, улети у једначину као замена за Тореса - било у Челзију, било у Ливерпулу. :D

Link to comment

Znam da ne vredi 50 miliona, ali Liverpulu je on mnogo potrebniji nego Čelsiju. Oni su poslednjih X godina igrali iole atraktivan fudbal skoro isključivo zahvaljujući njemu, ne znam šta će posle. Hoće u napad Suarez i Kuyt? Da neće možda sa tih 50 miliona na leto da budu konkurentni Mančesteru Jedan i Mančesteru Dva? Ili Čelsiju, Arsenalu, Tottenhamu? Ali OK, ako se ide u rebuilding onda treba prodati i Gerrarda, investirati sve u neke klince, sagraditi više taj novi stadion, pa da se vidimo tamo 2020.

Link to comment

In other sensational news, 1 Paul Konchesky pozajmljen u Nottingham Forest. Dalglish na KZŠ nije rekao ništa o Torresu, samo ovo za Koncheskog i da se Carragher najzad oporavio od onog iščašenja ramena.Takođe: Liverpool FC have just made a £20 million bid for Andy Murray … Kenny Dalglish said he has never witnessed anybody hit the net so many times in 90 minutes.

Edited by Weenie Pooh
Link to comment

Adel Taarabt je ugurao 13 golova i 16 asistencija, ove sezone je kapiten QPR. Wiki kaze "Taarabt signed permanently for QPR on 4 August 2010 on a three-year contract for an undisclosed fee", dok na transfermarket stoji cifra malo manja od 700k funti.

Link to comment

zar nije bila varojanta da konchesky moze samo nazad u fulam, jer je za njih odigro jednu utakmicu na pocetku sezone? a ima ono pravilo da ne moze za 3 razlicita tima da se igra u jednoj sezoni.

Link to comment
Takođe: Liverpool FC have just made a £20 million bid for Andy Murray … Kenny Dalglish said he has never witnessed anybody hit the net so many times in 90 minutes.
:lol:
Niko ne vredi 50 miliJOna bilo cega!
Dinara? :D Ma ja bih rado video Ronalda nazad za 50 miliona...
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...