Jump to content
IGNORED

Nestao pas iz dvorista - Niš - foks terijer ostrodlaki


karloveliki

Recommended Posts

Star je 10 meseci, zove se Karlo. Dominantna boja je bela. Nije cipovan. Nestao je 25. aprila, iz dvorista gde je ostao desetak minuta bez nadzora.in1-final..jpgNikakvu informaciju do sada nisam dobio. Ni traga ni glasa, kao u zemlju da je propao.

Link to comment
mislim da bi za početak bilo korisno da prijaviš u kom gradu/kraju grada je nestao
pa nis, pise u naslovu.
Link to comment

Nikakvu informaciju do sada nisam dobio. Ni traga ni glasa, kao u zemlju da je propao.E, jebiga. I ja sam imao foxterijera koji je isto tako nestao i nisam ga nasao. Bio je nevidjeno temperamentan takva je rasa, i jednom pre toga je vec zdimio, srecom imao je adresu ko vrata, i posle mesec dana oglasa na tv su ga vratili.Pretpostavljam da je ukraden, i obilazi sve veterinare u okolini jer ce se info prvo tamo pojaviti.Sa srecom i javljaj razvoj !

Link to comment
pa nis, pise u naslovu.
:isuse: attention disorder, bistrim plakat a ne gledam naslov.sve u svemu, good luck! foksovi su prilično uočljivi, što zbog izgleda što zbog karaktera, valjda će ga neko naći. Edited by Gonzo
Link to comment

Hvala na javljanju momci.Ovo mi je inace drugi fox, ne da mi se. :isuse: Za 10 dana nikakav info = verovatno ga neko prisvojio. Za 2 meseca ce liciti vise na ovcu nego na psa sa slike, tako da mi je vremena sve manje. Nisam jos uvek dao oglas na tv, krajnje je vreme da to ucinim.btw dobar forum, mislim da cu procunjati malo :)

Edited by karloveliki
Link to comment
Hvala na javljanju momci.Ovo mi je inace drugi fox, ne da mi se. :isuse: Za 10 dana nikakav info = verovatno ga neko prisvojio. Za 2 meseca ce liciti vise na ovcu nego na psa sa slike, tako da mi je vremena sve manje. Nisam jos uvek dao oglas na tv, krajnje je vreme da to ucinim.
I moj je bezao dok je bio mlad, ali je bar imao neki plan - otisao do prijatelja (na drugoj strani grada) kod kojih smo bili u goste prethodnih dana i probudio ih u 3am lupajuci im po kapiji :)Trebao si odmah da bacis oglas na TV, sad posle dve nedelje, sanse su dosta manje :(
Link to comment

Bolje vas nasao! :) Verovatnoca da se vrati kuci sam su veoma male, rekao bih. Prvi fox je bio od onih sto traze rupu u ogradi, ovaj drugi je bas bio clan porodice. Naravno to ne iskljucuje mogucnost da ga je neko namamio do ograde i izveo ga, sto nije tesko. Pokusavam da napravim u svojoj glavi profil takvog coveka ko to uradi. Sta li on misli?Sinteri u Nisu ne rade, ne hvataju pse, tako da mi to(a verujem i drugima) otezava potragu. Niko ne kontrolise niti vodi evidenciju o psima lutalicama. angry.gif btw i dalje nema nikakvih tragova.

Link to comment

Napravi strategiju. Mozda je u Nish, a mozda u okolini _ daj oglas u lokalne medije.Novi vlaasnici ce verovatno hteti da mu kupe nesto od opreme, hrane, itd. Obidji sve moguce veteinare, pet shopove i apoteke i one sto odrzavaju frizure. Pitaj po odgajivacicama, ili vlasnike foxova, da li im je neko nesto nudio.Kupi halooglase, Zov, itd stampu gde pise prodajem kucne ljubimce. Idi izletistima kao sto je nase Usce , gde ih narod izvodi, i gledaj i pitaj kuckare.

Link to comment

Pre nego što uradiš bilo šta od ovog što ti savetuju, idi do deponije iza Bubnja. Tamo niški šinteri odvode pse koje pokupe. Nama su dva puta pokupili psa. Strašno su bezobrazni. Oba puta su sami otvorili kapiju od dvorišta i pustili ga na ulicu da bi ga tamo skembali. Prvi put nismo bili tu, pa smo ga dugo tražili dok nismo otišli do deponije i našli ga. Kapija je bila dobro zatvorena i znali smo da je neko pustio psa - sam nije mogao da izađe, ali smo sumnjali na komšije. Drugi put smo bili tu i uhvatili ih na delu kako puštaju sami psa iz dvorišta. Od tad je kapija zaključana.Srećno

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...