Jump to content

Grčka - enormni dug, protesti oko mera štednje

Featured Replies

ne, ali to zaista jeste americko maslo.
Odbijam biti fingercuffs između tebe i Siriusa. Ajmo malo pričati o semiotici - jedno je kad Ameri pripreme udar, drugo kad biraju ko će udariti i taj ih konzultira, treće kad ih Company simpatizira, četvrto kad ih boli kurac. Postavljeni iz Amerike bogme nisu. Taj režim se rodio u Grčkoj, u Grčkoj je i krepo.
  • Replies 7.1k
  • Views 591.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kad treba efikasno da se donesu odluke i brzinski da se implementiraju, dictatorship je majka.
5161-libya_s_colonel_muammar_al_gaddafi.jpg
Ja mislim da to i jeste za referendum, jer kriza evra i EU je upravo kriza lose dizajniranih institucija bez demokratske kontrole.Sprdnja sa ponovljenim referendumima za prethodni sporazum ce kad-tad doci na naplatu.I da, s obzirom da su u pitanju ogromne zrtve red je da se pitanje stavi na referendum, upravo zbog politicke stabilnosti.
+1
Budjo, mozda ce te razocarati ovo sto cujes, ali zivlju ne treba dozvoljavati da odlucuje o bitnim stvarima.+Kad treba efikasno da se donesu odluke i brzinski da se implementiraju, dictatorship je majka.
A kako mislis da sprecis generalni strajk za jedno godinu dana?Policijskom implementacijom?Referendum jeste i politicki alat. Ako Grcai izglasaju bailout, onda to snizava politicke tenzije u buducnosti. Vrlo jednostavno. Dok god odluka nije demokratski proverena, bice guzve. Izbori nisu resenje, jer tu moze da se mulja sa porukama i da se stvari odloze.Na kraju, kako preosvesteni Vojislav cesto kaze, sto se grvo rodi vreme ne ispravi.
5161-libya_s_colonel_muammar_al_gaddafi.jpg
On se ne racuna, posto je i sam smenio apsolutistu.hitler1.jpg ^_^

Edited by Verterdegete

Zakasnio je sa referendumom. Trebao ga je odrzati na pocetku ovog procesa.

Ekonomija i financije neće čekati na peperendum, kako nemušto primjećuje Maudau. Jedan grčki nešto je plastično primjetio na BBCu ''Odakle će se isplatiti pemzije za prosinac (srpski:decembar)?''

Word!

Edited by Roger Sanchez

+1Italija je vec u ogromnim problemima.

Pretpostavljam da mu referendum i ne služi radi pitanja na listiću, već radi začepljenja usta kasnije svim oponentima. Naime, glasač sa prosečnim mozgom kapira šta mu je u interesu, tako da ishod nije sporan. Proverava izvesno, sluša narod, etc

Odbijam biti fingercuffs između tebe i Siriusa. Ajmo malo pričati o semiotici - jedno je kad Ameri pripreme udar, drugo kad biraju ko će udariti i taj ih konzultira, treće kad ih Company simpatizira, četvrto kad ih boli kurac. Postavljeni iz Amerike bogme nisu. Taj režim se rodio u Grčkoj, u Grčkoj je i krepo.
recimo ovako: kompanija nije bila gadljiva na saradnju sa najgorim grckim fasistickim sljamom. kao ni britanci 1947. godine.

tokio se otvara za 2 i po sata. bice sto biti ne moze..

Mene ovaj referendum podseća na manire naših haških sužnjeva. Zašto niko ne traži referendum kada treba da se zaduži? Kada mi budemo vraćali Cvetkovićev euro-obveznički istorijski kredit uz povoljnu kamatu, nećemo imati moralno pravo da se bunimo jer se nismo bunili ni leta gospodnjeg 2011 kad smo ga uzimali.

tokio se otvara za 2 i po sata. bice sto biti ne moze..
a sta ocekujes da ce se desiti?
a sta ocekujes da ce se desiti?
danas su CAC i DAX se spicili za 5%, FTSE i S&P500 po oko 2.5%.da stvari nisu tako osetljive ovih dana bas bi me bilo briga, ali ako krene da pada vrednost ekvitiju, razbucace se deo portfolia velikih banaka koje drze u vlasnistvu i grcki dug, pa to moze da pridoda na rusvaju.da ne pricam sto mozes da koristis reakciju trzista da predvidis da li ce da bude sranja u realnom sektoru u buducnosti..
danas su CAC i DAX se spicili za 5%, FTSE i S&P500 po oko 2.5%.da stvari nisu tako osetljive ovih dana bas bi me bilo briga, ali ako krene da pada vrednost ekvitiju, razbucace se deo portfolia velikih banaka koje drze u vlasnistvu i grcki dug, pa to moze da pridoda na rusvaju.da ne pricam sto mozes da koristis reakciju trzista da predvidis da li ce da bude sranja u realnom sektoru u buducnosti..
mau crce li ta berza vise? ja sve cekam da ti objavis kraj sveta (as we know it) pa da idem u krpe.