reginald Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Nemci: mora ovako Grci u Briselu: ne može Nemci: mora Grci u Briselu: referendum! Referendum: Ne može Nemci: Ne može Ameri: Može Grci: može Nemci: može Mislim da precjenjujes ulogu Amerikanaca.
svashtabezneshto Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Jbg, nadala sam se da grešim. Očekivala sam da će Ameri da pritisnu Nemce a ne Grke. Prve tri stavke manje više, zapela sam kod 4. Pension reform i ponadala se da loše razumem :( Ništa, Varufakis budući revolucionar! Edited July 9, 2015 by svashtabezneshto
MancMellow Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Mislim da precjenjujes ulogu Amerikanaca. dobro, ima i francuza, ali ne uklapa se najbolje, a i ne mogu oni da pritisnu Lestonije ko što ovi mogu
MancMellow Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Jbg, nadala sam se da grešim. Očekivala sam da će Ameri da pritisnu Nemce a ne Ruse. Prve tri stavke manje više, zapela sam kod 4. Pension reform i ponadala se da loše razumem :( Ništa, Varufakis budući revolucionar! kakve Ruse? ^_^ Koliko su pritisli Švabe ćemo videti kod dugova, a i kod prihvatanja ovih manjih kompromisa. Drugo, pitanje je dal bi ovi išta pregovarali sa Ciprasom da nije bilo nekog pritiska Edited July 9, 2015 by MancMellow
svashtabezneshto Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 kakve Ruse? ^_^ Koliko su pritisli Švabe ćemo videti kod dugova. Drugo, pitanje je dal bi ovi išta pregovarali sa Ciprasom da nije bilo nekog pritiska Grke, slušam vesti a oni pričaju o Rusima.
Kanzas siti zez Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Peter Spiegel @SpiegelPeter 14m14 minutes ago Tweeps telling me Greek document submitted to parliament has section on debt relief. I have version sent to creditors. Not in there. #Greece
Аврам Гојић Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Petnaeste, petnaeste, Grk se inatio, Petnaeste, petnaeste, Svaba pobedio
reginald Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Koliko sam ja shvatio ovo nije kompromis nego poraz.
vememah Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Pa ne znam baš, ako su im ovo tražili za 7 milijardi, a sad će da im daju 53 za istu stvar i još možda restrukturiranje duga plus onaj frontloading 35 milijardi pomoći za pokretanje privrede, svakako se može reći da su prošli bolje. Edited July 9, 2015 by vememah
MancMellow Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Pa ne znam baš, ako su im ovo tražili za 7 milijardi, a sad će da im daju 53 za istu stvar i još možda restrukturiranje duga plus onaj frontloading 35 milijardi pomoći za pokretanje privrede, svakako se može reći da su prošli bolje. da, ono je bila priča na nekoliko meseci. ovo je 1 comprehensive agreement Edited July 9, 2015 by MancMellow
Budja Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Da vidimo sta ce biti od otpisa duga. Restrukturianje u smislu produzenja roka otplate je sranje i odlaganje problema do buduceg bankrota. Otpis duga je minimum koji Cipras mora da dobije, ako ne, dzaba je krecio. Pri tome, kako je vise puta ovde spominjano, uopste nije jasno zasto neke logicne polticike odluke nije doneo ranije: zasto je potreban memorandum da se regulise rad televizija?
vememah Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 (edited) Neće biti ništa, Merkelova je jasno rekla da je to crvena linija i da se njeno mišljenje nije promenilo od prekjuče do danas. "I have said that a classic haircut is out of the question for me and that hasn't changed between the day before yesterday and today," Merkel told reporters on a visit in Sarajevo. http://www.dailystar.com.lb/News/World/2015/Jul-09/305925-merkel-insists-greece-debt-haircut-out-of-the-question.ashx Edited July 9, 2015 by vememah
MancMellow Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 e pa, možda zato što je to još jedna (od retkih) stvari kojima može da se pred narodom pravda deal
Recommended Posts