Leia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 pa rek'o sam punk politics :D A prilican je broj onih koji su mu mnogo veci problem od Engleza... ma odlican je taj rezon grcima, dok su se zaduzivali verovali su u institucije, a sad kad treba vracati punk is not dead :D jos kad bi neko bio blesav da padne na to.. elem cudo jedno kako price o duhovnim vrednostima dodju na dnevni red tek kad para nestane kako je to tuzno u stvari.. jel tako hella :D
aram Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 ne znam kako mislis u odelu da sedne posle na motor
MancMellow Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 (edited) ma odlican je taj rezon grcima, dok su se zaduzivali verovali su u institucije, a sad kad treba vracati punk is not dead :D Komplikovano je to Leia ^_^ Edited February 9, 2015 by MancMellow
Meazza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 tako je. u svakom ludilu postoji sistem :) meni sjajno sto coveka predstavljaju kao maga za ekonomiju i game theory, a prica kao da za zero sum game nikad cuo nije Kad nekog kritikujes, ako si posten, realista i prakticna osoba, kritikujes ga u odnosu na nesto. U poredjenju sa EU birokratskim olosem ovaj je doktorirao ne samo astrofiziku, nego i visu metafiziku sa osvrtom na istoriju pojedinacnih cestica Suncevog sistema. A sto se tice stila, mogu samo da izjavim da ko se ne lozi na Varufakisa nije zensko, a bogami ni musko.
Leia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Kad nekog kritikujes, ako si posten, realista i prakticna osoba, kritikujes ga u odnosu na nesto. U poredjenju sa EU birokratskim olosem ovaj je doktorirao ne samo astrofiziku, nego i visu metafiziku sa osvrtom na istoriju pojedinacnih cestica Suncevog sistema. A sto se tice stila, mogu samo da izjavim da ko se ne lozi na Varufakisa nije zensko, a bogami ni musko. pa ja lepo rekoh da mu je prica super, samo sto kazes bolje da je koristi kad muva zenske.. narocito ovaj deo o postenju, vernosti pravim vrednostima, pa ubaci i malo punk vajba da se vidi ko je musko.. po vazecim statistikama prolazi u 97,6% slucajeva :D
Meazza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Koliko ja vidim, ne prolazi prica lose ni kod biraca, ne samo kod zenskadije... A sad najozbiljnije, skroz nezavisno od toga sto nudi kao resenje, covek ukazuje na realan problem i poziva EU nojeve da izvade glave iz peska. Kako solidarnost i gledanje sire slike mogu da budu negativni i za podsmeh, beats me.
Leia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Koliko ja vidim, ne prolazi prica lose ni kod biraca, ne samo kod zenskadije... A sad najozbiljnije, skroz nezavisno od toga sto nudi kao resenje, covek ukazuje na realan problem i poziva EU nojeve da izvade glave iz peska. Kako solidarnost i gledanje sire slike mogu da budu negativni i za podsmeh, beats me. pa sta ce ljudi, ocajni a on tako leeepo prica :) ukazivanje na solidarnost i siru sliku iz pozicije nekog ko je zaduzen kao khm..grcka, moze kod publike da izazove samo jos dublje zarivanje glave u pesak.. i zakopavanje i novcanika za svaki slucaj :D
Meazza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ne prica (samo) lepo, nego ostroumno i sa vizijom. Gresis ako mislis da Grcka nema nikakav leverage, samo to mogu da ti kazem. A gresis i ako mislis da svetu nisu potrebni ovakvi ljudi.
Leia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ne prica (samo) lepo, nego ostroumno i sa vizijom. Gresis ako mislis da Grcka nema nikakav leverage, samo to mogu da ti kazem. A gresis i ako mislis da svetu nisu potrebni ovakvi ljudi. aman od pocetka pricam da prica kao takva nije uopste losa, samo je u ovom kontekstu krajnje deplasirana i vuce na muljanje. na stranu to sto nema nikakve sanse da se ovako nesto realizuje globalno, prosto zato sto ljudi uglavnom vise vole da trose kredite a posle da kukaju nego da rade, stvaraju, i ne daj boze dele s drugima.. inace bi valjda i taj socijalizam bio malo uspesniji u praksi
Meazza Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Da citiram samog Mr. Varufakisa: "A good fight is worth fighting." Inace ne podnosim cinicne ljude i cinican pogled na svet koji se prodaje za mudrost, tako da cu prepustiti nekom drugom da ti odgovori na ovo.
Hella Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 elem cudo jedno kako price o duhovnim vrednostima dodju na dnevni red tek kad para nestane kako je to tuzno u stvari.. jel tako hella :D imam jednog poznanika koji se jako obradovao pobedi sirize zašto zato što njemu nije u redu da samo ja imam kapital nego bi i on da ima kapital iako ne zna kako se to stiče ali mu je to nešto extra shodno tome bilo bi ok da država uzme od mene i dadne njemu koji nije slušao pametnije od sebe nego je belolistićario šakom i kapom
duda Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 shodno tome bilo bi ok da država uzme od mene i dadne njemu koji nije slušao pametnije od sebe nego je belolistićario šakom i kapom a ti si inače prvi milion zaradio nosajući gajbicetm a ovi drugi, ko im je kriv kad neće da radetm
x500 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 imam jednog poznanika koji se jako obradovao pobedi sirize zašto zato što njemu nije u redu da samo ja imam kapital nego bi i on da ima kapital iako ne zna kako se to stiče ali mu je to nešto extra shodno tome bilo bi ok da država uzme od mene i dadne njemu koji nije slušao pametnije od sebe nego je belolistićario šakom i kapom Nisam ne prodajem, samo se hvalim :D
Leia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Da citiram samog Mr. Varufakisa: "A good fight is worth fighting." Inace ne podnosim cinicne ljude i cinican pogled na svet koji se prodaje za mudrost, tako da cu prepustiti nekom drugom da ti odgovori na ovo. vazi :) a taj citat bolje nek patentira, da mu ne mazne brus vilis ili tako neki fajter i stvori kapital nicim zasluzeno
Recommended Posts