darling Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 ti si preporucio, tako da se tvoje iskustvo ne racuna. pitala sam one koji su na osnovu tvoje preporuke poceli da koriste md joint, da li su primetili da im je pomogao i ako da, na koji nacin?
askeladden Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Nijesam uzeo MD Joint,al sam uzeo nesto slicno i da..da da da.Pomaze. Uzecu MD kad dodjem u Srbiju.
dare... Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ako nekoga interesuje ja majci za kolena pazarim ovo... https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Glucosamine-Chondroitin-MSM-Plus-Hyaluronic-Acid-120-Veggie-Caps/69436 i ruske mandze od pcelinjeg otrova iz ruske apoteke... To mu dodje najkompletnije a najjeftinije za ostecena kolena koliko sam proucio problematiku... Ja inace nemam problema sa zglobovima jer se sportom nisam previse bavio, a fudbal sam prestao da igram negde posle 45 godine... Inace poslednjih par godina pazarim suplemente preko I Herba, jer i sa postarinom sve to dodje mnogo jeftinije i kompletnije nego u BGD. Uglavnom pazarim Q10 i resveratrol i tu i tamo upakujem jos ponesto (npr. probiotike ili nesto drugo) tako da paket ne predje 50evra zbog carine. Stigne relativno brzo. Ako nekoga interesuje mogu na PM da mu dam svoju sifru za popust (5-10% na cene)...
darling Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 sto je super ova jevgenija od 83 godine, koja je trenirala skokove u vodu do 17, onda prestala jer je imala druge obaveze u zivotu, i sa 60 se ponovo vratila sportu. https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/jevgenija-ima-83-godine-i-tri-zlata-u-skokovima-u-vodu-kad-je-pitamo-ima-li-jos-veterana-koji-treniraju-s-njom-odgovara-vecina-tih-ljudi-je-mrtva/7759788/
Miralem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 tako je, sto vise staraca treba da polomi vrat da im ne bi placali penzije.
Miralem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 to si ti pokusao da me udavis, naivno se nadajuci da bi dobio delic mog bogatstva u testamentu
pbg12345 Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 @Miralemnaivan si da te kao udavi, a onda spasi te da mu iz zahvalnosti za spasen zivot udelis clansku kartu onog tvog masonskog drustva bosanac je to, promocuran do neba
Miralem Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 ja znam dva lika koji su masoni. otprilike dve najvece zamlate koje poznajem, a poznajem mnogo zamlata.
Miralem Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 lucic je zapravo treci. jbt, ja znam mnogo masona.
morgana Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 aj zovi ih da dodju na forum, da imamo rotarijance vs masone umjesto c vs p
Miralem Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 ovaj jedan bi doveo reptilijance i dzinove, pa bi bilo problema.
ToniAdams Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 koji kurac su sad dzinovi? i jesu jaci od reptila?
Recommended Posts