June 28, 20186 yr ti si preporucio, tako da se tvoje iskustvo ne racuna. pitala sam one koji su na osnovu tvoje preporuke poceli da koriste md joint, da li su primetili da im je pomogao i ako da, na koji nacin?
June 29, 20186 yr Nijesam uzeo MD Joint,al sam uzeo nesto slicno i da..da da da.Pomaze. Uzecu MD kad dodjem u Srbiju.
August 19, 20186 yr Ako nekoga interesuje ja majci za kolena pazarim ovo... https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Glucosamine-Chondroitin-MSM-Plus-Hyaluronic-Acid-120-Veggie-Caps/69436 i ruske mandze od pcelinjeg otrova iz ruske apoteke... To mu dodje najkompletnije a najjeftinije za ostecena kolena koliko sam proucio problematiku... Ja inace nemam problema sa zglobovima jer se sportom nisam previse bavio, a fudbal sam prestao da igram negde posle 45 godine... Inace poslednjih par godina pazarim suplemente preko I Herba, jer i sa postarinom sve to dodje mnogo jeftinije i kompletnije nego u BGD. Uglavnom pazarim Q10 i resveratrol i tu i tamo upakujem jos ponesto (npr. probiotike ili nesto drugo) tako da paket ne predje 50evra zbog carine. Stigne relativno brzo. Ako nekoga interesuje mogu na PM da mu dam svoju sifru za popust (5-10% na cene)...
August 28, 20186 yr sto je super ova jevgenija od 83 godine, koja je trenirala skokove u vodu do 17, onda prestala jer je imala druge obaveze u zivotu, i sa 60 se ponovo vratila sportu. https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/jevgenija-ima-83-godine-i-tri-zlata-u-skokovima-u-vodu-kad-je-pitamo-ima-li-jos-veterana-koji-treniraju-s-njom-odgovara-vecina-tih-ljudi-je-mrtva/7759788/
August 28, 20186 yr to si ti pokusao da me udavis, naivno se nadajuci da bi dobio delic mog bogatstva u testamentu
August 28, 20186 yr @Miralemnaivan si da te kao udavi, a onda spasi te da mu iz zahvalnosti za spasen zivot udelis clansku kartu onog tvog masonskog drustva bosanac je to, promocuran do neba
August 28, 20186 yr ja znam dva lika koji su masoni. otprilike dve najvece zamlate koje poznajem, a poznajem mnogo zamlata.