Djuro Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 18 hours ago, Jeremija said: Meni je užasno pomoglo, toliko mi je bila uništena kičma da sam se jedva pomerao, o zglobovima da ne pričam, negde pred Novu Godinu uzeo tek tako da probam, nisam imao baš nikakva očekivanja, i evo sad posle 2 i po meseca totalno sam preporodjen, bukvalno me ništa ne boli, a radim kao zver. Moraš na početku kad ga uzimaš da doziraš 2x2 jedno 20 dana, a posle uzimaš jednu ujutro i jednu uveče kao "održavanje". mozes li proveriti da li je glukozamin u Joint MD zivotinjskog porekla (skoljke, rakovi)? na netu ne mogu da nadjem a pretpostavljam da pise na uputstvu za upotrebu.
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) 24 minutes ago, Djuro said: mozes li proveriti da li je glukozamin u Joint MD zivotinjskog porekla (skoljke, rakovi)? na netu ne mogu da nadjem a pretpostavljam da pise na uputstvu za upotrebu. Nema glukozamina, glavni sastojak mu je hijaluronska kiselina, a prisutne su i neke druge kao što je alfa-lipoinska. Imam tu pred sobom neotvorenu kutiju, pa ako te interesuje koliko čega ima u jednoj tableti, slobodno pitaj, a mogu i da slikam... Edited March 14, 2018 by Jeremija
ToniAdams Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 mozel to sta pomoc kod hronicnog bola u desnom ramenu kad dignem ruku gore?
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) 5 minutes ago, ToniAdams said: mozel to sta pomoc kod hronicnog bola u desnom ramenu kad dignem ruku gore? Naravno, znači ono standardno - ramena, kolena, kukovi, vrat, ledja... Navodno "radi" triput brže nego glukozamin, ali ti to ne mogu potvrditi, jer nikad nisam uzimao. Ali da radi, radi. Verovatno najeffektniji lek koji sam ikad uzimao, a bio sam super-skeptičan kad sam prvi put uzeo, više reda radi da isprobam sve opcije pre potencijalne operacije... Edited March 14, 2018 by Jeremija
Mil@n Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Jeremija, koliko to košta? Moji zglobovi na nogama su izvrtani jedno milion puta od trista sportova i koječega. Popravila se malo situacija od prošle godine kada sam baš dosta plivao. Koliko vidim na googletu, to nešto boga oca skupo? Koliko traje, daj detalje. Edit: dakle meni treba nešto da ojača zglobove/ligamente. Edited March 14, 2018 by Mil@n
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 1 minute ago, Mil@n said: Jeremija, koliko to košta? Moji zglobovi na nogama su izvrtani jedno milion puta od trista sportova i koječega. Popravila se malo situacija od prošle godine kada sam baš dosta plivao. Koliko vidim na googletu, to nešto boga oca skupo? Koliko traje, daj detalje. Kutija od 50 tableta košta negde oko 4000 dindzi (zavisi gde, ima i jeftinije), ja sam u lokanoj apoteci nabavio zadnjih par kutija po ceni od 3110 + gratis 10 tableta (po kutiji). Prvih dvadeset dana se uzima 2 puta po dve dnevno (uz doručak i večeru), a posle 2x1.
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 2 minutes ago, ToniAdams said: u crvenom ili zeljenom paklu, koji da uzmem? Crvenu.
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Just now, ToniAdams said: fala, zivbijo! Ajde, da mi se i ti oporaviš, pa da budeš zver kao ja!
ToniAdams Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 ma zver cu biti u sl zivotu, ovo cisto da mogu da mlatim rukama
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Ma zezam se, bukvalno sam srećan što mi je ovo čudo unormalizovalo život, sećaš se kad sam letos pisao kako me je komšinica masirala, svima bilo smešno, ali meni baš i nije, bukvalno me je bolelo i kad sam sedeo i kad sam stojao, a i kad sam ležao...
Frank Pembleton Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Kutija od 50 tableta košta negde oko 4000 dindzi (zavisi gde, ima i jeftinije), ja sam u lokanoj apoteci nabavio zadnjih par kutija po ceni od 3110 + gratis 10 tableta (po kutiji). Prvih dvadeset dana se uzima 2 puta po dve dnevno (uz doručak i večeru), a posle 2x1.Znači prvi mesec jedno 8 soma, posle 4 soma RSD...
Jeremija Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 27 minutes ago, Frank Pembleton said: Znači prvi mesec jedno 8 soma, posle 4 soma RSD... To ti je neki maksimum, ja sam lično prvih par kutija našao za negde 3400, a ovde zadnje za po 3110...
Die Young Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) U cuvenom Srbotrejdu kutija od 50 komada 2785 RSD, ako vas ne mrzi da pricekate i do pola sata u redu... Edited March 14, 2018 by Die Young
Recommended Posts