dare... Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 I kod nas ce biti 67 za muske... Ali meni pada punih 40 godina staza u 59toj jerbo imam 4 godine beneficiranog iz starojugoslovenskog vremena... Naravno niko te ne sprecava da radis do 67...
barrcode Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 89godina:http://www.youtube.com/watch?v=O9d9Of1NJjs
dare... Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 U vezi onog pentranja/kurcenja sa prethodne strane... Samo da se javim da sam dobio ono što sam zaslužio. Roknuo sam sa jedno 2 i kusur metara visine sa motora 1 aviona u Accri (Ghana) i sjebao nogu i ruku... Prekosutra se vracam u BGD u kolicima... Ništa slomio ali necu jedno mesec dana hodati... Dakle 51god, skoro 90kila i mozak tinejdžera koji se pentra na komšijsku trešnju...
Indy Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 E jebi ga... ajd oporavi se brzo. Mlad si, zacas ce to!
Agni Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 U vezi onog pentranja/kurcenja sa prethodne strane... Samo da se javim da sam dobio ono što sam zaslužio. Roknuo sam sa jedno 2 i kusur metara visine sa motora 1 aviona u Accri (Ghana) i sjebao nogu i ruku... Prekosutra se vracam u BGD u kolicima... Ništa slomio ali necu jedno mesec dana hodati... Dakle 51god, skoro 90kila i mozak tinejdžera koji se pentra na komšijsku trešnju... Cemu ogorocenost? Padanje i povrede su sastavni deo avanturistickog zivota. Bitno je da nista nisi slomio i da ces ubrzo moci opet da se pentras. :)
Indy Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Pa da, "mozak tinejdzera" - sta ima bolje?! Sto bi rekla precednica odeljenske zajednice, "stay hungry, stay foolish"!
Аврам Гојић Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 U vezi onog pentranja/kurcenja sa prethodne strane... Samo da se javim da sam dobio ono što sam zaslužio. Roknuo sam sa jedno 2 i kusur metara visine sa motora 1 aviona u Accri (Ghana) i sjebao nogu i ruku... Prekosutra se vracam u BGD u kolicima... Ništa slomio ali necu jedno mesec dana hodati... Dakle 51god, skoro 90kila i mozak tinejdžera koji se pentra na komšijsku trešnju... Ajde bogati i Brega je pao sa visnje, i sta mu sad fali, nista. Proci ce za cas.
Shan Jan Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Ja bih voleo da se lomim ko dare kad dodjem u njegove godine. A moze i ranije :(
dare... Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Cemu ogorocenost? Padanje i povrede su sastavni deo avanturistickog zivota. Bitno je da nista nisi slomio i da ces ubrzo moci opet da se pentras. :) Hvala! Generalno sam bio iznenadjen, jer nikad (iamabašnikad) u životu nisam pao, niti lomio bilo šta... Ono uganuti zglobovi sa fudbala i pomereno rame sa trulih kobila se ne racunaju... I nisam ogorčen, već pomalo ljut na sebe jer sam mogao u ovoj vukojebini i vrat da slomim... To je otprilike kao kad mozak pamti finte i pokrete sa fudbala kad ste imali 20god. i 20kg manje... Ali telo ne moze da odgovori više tim zahtevima... I tako... Hvala još jednom na ohrabrenju... A inace i nisam neki avanturista... Ali tu i tamo dobijem neki iznenadni napad...
dare... Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Hvala vam svima na ohrabrenju još jednom. Evo koliko sutra ima da se uslikam na bazenu sa sve štapom. (5m daleko od sobe) :P Uveče imam avion za BGD.
dare... Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 http://www.lef.org/magazine/mag2009/ss2009_The-Other-Resveratrol_01.htm Pterostilbene - Varijanta Resveratrola
darling Posted April 26, 2017 Posted April 26, 2017 evo korisnih informacija za forum koji stari, trebace http://www.telegraph.co.uk/science/2017/04/24/45-minutes-exercise-week-boosts-brain-power-over-fifties/
Recommended Posts