kapetanm Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 tačnije okolina cvetkove pijace. zvezdara (mesto gde je opservatorija) je najviši vrh beograda, a ovi jabučki soliteri su na crvenom krstu. sa topčidera se ne bi video ovako "frontalno", tj. žice bi se poklopile sa stubom, plus što je topčider blizu mosta, pa bi bio mnogo veći. SAd gledam iz potkrovlja i ne mogu da provalim. Koji ti bre to objektiv?
Tihajeza Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 (edited) @funk soulkosančićev venac?a ove dole zgrade u dnu brankove? Edited December 16, 2011 by Tihajeza
Delija67 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Znam kako izgleda Jakovo. Pokusavam da odredim pravac Bio si blizu. Nastavak pravca pogadja pravo u Surcin
kapetanm Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Vreme je za topik Gde stoji fotograf?Da mi amateri vežbamo perspektivu
Dr Arslanagić Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 @funk soulkosančićev venac?a ove dole zgrade u dnu brankove?ćošak Gavrila Principa i Balkanske?
S.L. Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 hint: (kad već neko pominje ravnicu :D ) Vidiš, zbog te ravnice u pozadini sam procenio da je s južne strane (obale?) reke. Iako ne mogu da vidim most (skriven mi je "iza leđa"), imam odličan pogled baš na Jakovo (a tek kad su vedri dani, pogled puca daleko) :)Voleo bih da vidim i neku fotku mosta sa Žarkova, zanima me da li bi se razlikovala puno...
belch Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 (edited) ćošak Gavrila Principa i Balkanske?pa, bio si vrlo blizu, ugao kraljice natalije i balkanske.jedva čekam da bude osvetljen stalno. sad su upaljene samo bandere Edited December 16, 2011 by funk soul sister
bergasa19 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Meni ce to uvek biti cosak narodnog fronta i balkanske.
pacey defender Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 (edited) ja imam jednu vecernju ćošak Gavrila Principa i Balkanske? pa, bio si vrlo blizu, ugao kraljice natalije i balkanske.jedva čekam da bude osvetljen stalno. sad su upaljene samo bandereArbeitmann je verovatno mislio na lokaciju zgrade koja je prva u fokusu. Takozvani Trafika skver. Mnogi su se popeli Balkanskom ulicom dolazeci u staaaari Beograd. Pokojna Suza, Bog da joj dusu prosti, tu je ordinirala. Edited December 16, 2011 by pacey defender
belch Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 (edited) da, verovatno je na to mislio odgovarajući na jezin posti da, u pravu je, to je to Edited December 16, 2011 by funk soul sister
Aće Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 a hoće na tom mostu biti granični prelaz kad se ocepimo, kao ono bratislava-beč?
kud u maglu Simoviću Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 jasta brate, carina ce biti kod buvljaka <_<
Aće Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 to se taman slaže, buvljak će cvetati kao subotički nekad
đorđe geprat Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 (edited) danas sam čuo za preseljenje/formiranje buvljaka na "savskom nasipu". gde bi to moglo da bude? put galovice? Edited December 17, 2011 by djordje geprat
Recommended Posts