bigvlada Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 А што не би могао да се положи тунел по дну Саве? Шацујем (без предзнања) да је то јефтиније него да се дижу стубови.Visinska razlika između NBGD i ostatka je prevelika. Da ne pominjem da je ovde močvara ispod par metara peska. Koliko god bih ja želeo tunele svuda, nije realno da ih bude na Novom Beogradu. btw: da li se ikada pričalo o pešačko/biciklističkom mostu koji bi povezao Blok 45 (ili neki blizak mu) sa Adom? Mislim da bi to bio veoma koristan most.Ne, postoji projekat za žičaru koji će biti realizovan, valjda...nekada...
pacey defender Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Što se tiče naziva mosta, ja bih to na tender pa ko da više. Kao što se radi sa stadionima. Jedini uslov tendera je da ne učestvuju domaća javna preduzeća. Zamislite da imamo Adidas most. Ili Air Srpska bridge. Ja sam za ovu varijantu, stvarno. Pa da se nešto korisno uradi od tih para koje se zarade od prodaje naziva. Možda se dogodi da se na kraju most nazove po nekom tajkunu. To bi predstavljalo delimično ispunjenje Tadićevog skorašnjeg apela da se tajkuni oduže pučanstvu izgradnjom infrastrukturnih objekata.
mammy two shoes Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :lol:najbolje da se zove klistir.most je, bar za mene, dobio ime.
Amos Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ja bih ga nazvao Miletov most. Prosecan Mile ga je platio iz svog dzepa i simbolizuje narod. Posto bi "narodni most" vuklo suvise u desno, a princip "mosta narodnog jedinstva" je ispao iz mode, Mile se namece sam od sebe. "U bloku smo matori, predji preko Mileta i dodji na pivo!"
Hamlet Strašni Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Nije li svaki most Miletov most. I bulevar i aerodrom i osnovna i srednja skola?by tapatalk
Venom Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 (edited) Onda treba da ga ofarbaju u plavo i da ga zovemo Plavi most. Edited August 16, 2011 by Venom
Razzmatazz Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zašto uvek u plavo? Zašto ne u neku maskirnu farbu da se ne vidi iz vazduha za bombardovanje?
Lezilebovich Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kad već to pomenuste, da li će uopšte farbati pilon ili će ostati ovako betonjerski ?
rajka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kad već to pomenuste, da li će uopšte farbati pilon ili će ostati ovako betonjerski ?ako ga ofarbaju, bice to ko sa golden gate bridge, taman dodjes do gore sa farbanjem, pa ponovo pocnes od dole...
Lezilebovich Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Idealno. BIće konstantan izvor ekstra prihoda za one koji odredjuju ko će ga farbati.
расејан Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ce da upale na vrhu neku olimpijsku vatru?Тамо ће бити место за пушење. Ето ти вечне ватре.
belch Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 neće biti farban, imaće specijalno osvetljenje, tako sam pročitala na beobild forumu.tamo sam videla i predlog za ime koji mi se svideo, Most Nadi, funkcioniše na više nivoa a čini mi se da se to ime već kolko tolko ustalilo
Recommended Posts