Jump to content

Na Savi ćuprija

Featured Replies

Da se ja pitam, zvao bi se Most Duška Radovića ...

Dobar predlog. :Hail:

Po mom mišljenju, most bi trebalo da ponese ime nekog od naših sugrađana ko je proveo pola života na Adi i usput uradio nešto za našu kulturu i tako to. Postoje dve takve osobe, s tim što je jedna od njih svoj umetnički kapital straćila flertovanjem sa najcrnjim šovinizmom, a druga se zove Pavle Vujisić, najpoznatiji Adadžija svih vremena, koji je u senci novog mosta proveo decenije.

Jes' pa da se drustvo dodatno polarizuje na one koji ga zovu Pavlov i na one koji ga zovu Pavletov most.

Pavlovljev. :fantom:

pajin

Ako bude Pavlov most, skuob nastaje izmedju Pavla Vujisića i Patrijarha Pavla.

Ako bude Pavlov most, skuob nastaje izmedju Pavla Vujisića i Patrijarha Pavla.
Pajin most je meni fantastično rešenje, zadovoljava i boemsku čaršiju i vernike. Sad pišem pismo Drvoseku, sa obrazloženjem zašto bi most trebalo da nosi ime Pavla Vuisića.

Edited by Marko M. Dabovic

Pajin most je meni fantastično rešenje, zadovoljava i boemsku čaršiju i vernike. Sad pišem pismo Drvoseku, sa obrazloženjem zašto bi most trebalo da nosi ime Pavla Vuisića.
JoooojDaćeš mu ideju da se genijalno seti onog prvopomenutog Adadžije i eto belaja do jaja
JoooojDaćeš mu ideju da se genijalno seti onog prvopomenutog Adadžije i eto belaja do jaja
laugh.gif
pajin
:thumbup: Mada cvrsto verujem da ce izabrati pogresno ime.

Video sam dobar predlog na jednom drugom forumu.Borko i Ramiz

Po mom mišljenju, most bi trebalo da ponese ime nekog od naših sugrađana ko je proveo pola života na Adi i usput uradio nešto za našu kulturu i tako to. Postoje dve takve osobe, s tim što je jedna od njih svoj umetnički kapital straćila flertovanjem sa najcrnjim šovinizmom, a druga se zove Pavle Vujisić, najpoznatiji Adadžija svih vremena, koji je u senci novog mosta proveo decenije.
Moze li neko da me prosvetli ko je ovaj? Nije nikakva provokacija, jednostavno ne znam na koga se tu misli.

^momo kapor

korigovacu se malo, nije Kapor stracio svoj umetnicki integritet (ja i pop knjizevnost smatram umetnoscu), vec se osramotio kao ljudsko bice. Moze mala ulica, ne i most koji je izgradjen parama svih nas.